Zijden dekbedden

Een van de zijden dekbedden kopen? Een heel fijne keuze, voor een hoogwaardig materiaal met een aantal prettige eigenschappen. Beschikbaar in diverse stijlen en natuurlijk de verschillende afmetingen. Je kunt online de diverse dekbedden met elkaar vergelijken, om daar een goede keuze uit te maken. Bij ons in de aanbieding voor een goedkope aanschaf of vanuit de rest van onze brede collectie met mooie modellen.

Zijde heeft de fijne eigenschap dat het materiaal goed vochtregulerend werkt. Beter nog dan katoen, dankzij 30 procent vochtopname ten opzichte van 8,5 procent door katoen. Bovendien heb je geen last van statische elektriciteit, iets dat op kan treden bij microvezel. Verder helpt zijden stof in het dekbed tegen te gaan, iets waar je vooral bij wol en bij katoen gemakkelijk last van kunt krijgen. Je zal geen last hebben van je allergieën en slaapt onder een deken die veel warmte terug kan winnen, zodat het ook in de winter een goede keuze is.

Bekijk alle dekbedden

Verschillende mooie stijlen zijden dekbedden

De zijden dekbedden bij ons uit de collectie zijn er natuurlijk in verschillende stijlen. Zodat je een dikker of een dunner dekbed kunt kiezen, op basis van de verschillende warmteklassen die er gelden. Een dekbed van zijde in warmteklasse 4 is bijvoorbeeld goed geschikt voor in de zomer. Het is een dun dekbed, dat er in de zomermaanden vooral voor zorgt dat je het onder de deken niet zo snel warm zal krijgen.

Met warmteklasse 3 kies je voor een dekbed voor in de lente en de herfst, dat al wat meer warmte te bieden heeft. In de winter is klasse 2 een goed idee en als je het echt koud krijgt kun je gebruik maken van klasse 1. Op die manier zorg je eenvoudig voor een van de zijden dekbedden die qua warmte aansluit bij de manier waarop jij gedurende de verschillende seizoenen graag slaapt. En zoek daarbij natuurlijk de juiste maat. 240x200/220 voor een 2-persoonsbed en 140x200/220 voor een 1-persoonsbed. Groter dan het matras dat je gebruikt, om het dekbed van zijde links en rechts netjes over te laten hangen.

Meer materialen dekbedden naast zijden

Uiteraard heb je naast zijde ook de keuze uit een aantal andere materialen. Zoek je bijvoorbeeld naar veel warmte en wil je gebruik maken van een lekker dik materiaal? Dan is wellicht het dekbed van schapenwol voor jou een goed idee. Beschikbaar in de diverse afmetingen, zoals je daar ook bij zijde en bij de andere dekbeddenop je gemak een keuze uit kunt maken. Bestel het dekbed van jouw voorkeur, waaronder je iedere nacht op een prettige manier in slaap kunt vallen.

Koop nu jouw zijden dekbed

Een zijden dekbed kopen? Maak gebruik van de aanbiedingen of blader op je gemak door de rest van onze collectie. Voor een goede en goedkope keuze, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij zorgen er daarmee voor dat we de verzending van jouw dekbed van zijde meteen voor je in orde kunnen maken. Koop jouw zijden dekbed online, dan zorgen wij ervoor dat je Adar zo snel mogelijk de eerste nacht onder kunt slapen.