Kinder boxspring

Een kinder boxspring kopen? De ideale keuze voor je kleine. Voor een bed dat heerlijk comfortabel slaapt en dat er bovendien mooi uitziet. Zoals in een luxe hotelkamer, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten.

De bedden bestaan net als de boxsprings voor volwassenen uit 2 of 3 lagen om goed op te slapen. Het gaat in eerste instantie om de matrasbodem, als belangrijke basis voor het bed. Daarop ligt een matras vaak pocketveren, dat zorgt voor de ondersteuning van de belangrijke zones in het lichaam. Kinderen zijn relatief licht van gewicht, waardoor het goed mogelijk is om gebruik te maken van een zachter matras. De optionele derde laag van een boxspring voor kinderen bestaat uit een matrastopper. Die kan zorgen voor extra ligcomfort of meer stevigheid, afhankelijk van de manier waarop je het liefst slaapt. Buikslapers hebben meer aan stevigheid, terwijl rug- en zijslapers naar wens ook gebruik kunnen maken van een zachter model.

Bekijk alle boxsprings

Kinder boxsprings van top kwaliteit

Een boxspring voor kinderen kopen en op zoek naar top kwaliteit? Dan is het vooral verstandig om goed te kijken naar de kwaliteit van de matrassen. Hotels die kiezen voor luxe bedden maken daarvoor vaak gebruik van pocketveren. Een fijne keuze voor op een matrasbodem, dankzij de goede ventilatie van het materiaal. Dat voorkomt een te warme nacht in de zomermaanden, terwijl het bed in de winter met de juiste deken voldoende warmte te bieden heeft.

Online heb je de keuze uit verschillende minder boxsprings, in goede kwaliteit dankzij het gebruik van hoogwaardige matrassen. Die zorgen ervoor dat je kleine er comfortabel op kan slapen. En dat het een feest wordt om naar bed te gaan, dankzij de mooie uitstraling van het bed in de slaapkamer.

Boxsprings voor kinderen in meerdere maten

Uiteraard is de boxspring voor kinderen beschikbaar in een aantal verschillende maten. Zoek je naar een 1 persoons bed? Je kiest voor een relatief kleine kinderboxspring, bijvoorbeeld in 90x200cm. Dat is de reguliere maat voor een 1 persoons bed, waar kinderen ruim voldoende aan hebben. Je kunt eventueel gebruik maken van 80cm breedte voor een kleiner bed of met 140cm een twijfelaar bestellen.

Boxspring kopen voor kinderen

Een van de boxsprings voor kinderen kopen of op zoek naar een luxe boxspring waar je zelf goed op kunt slapen? Wij helpen je daar online een goede keuze uit te maken, afgestemd op de manier waarop jij graag slaapt. Met de juiste ondersteuning vanuit het matras, op een stevige matrasbodem die de ideale basis vormt voor de rest van het bed. Bestel de minder boxspring meteen online of neem contact op met onze specialisten, die je graag meer vertellen over het ideale bed om je kleine ontspannen te laten slapen.