1 persoons boxspring

Een 1 persoons boxspring kopen? Een compacte keuze, waardoor die past in iedere slaapkamer. Met het heerlijke comfort van een luxe bed, zonder dat dit teveel ruimte in hoeft te nemen. Het 1 persoonsbed als boxspring is op die manier de ideale keuze, voor een bed zoals je dat kent van een hotel waar je van droomt.

Binnen de boxsprings voor 1 persoon heb je natuurlijk de keuze uit de modellen voor kinderen, net als de luxe bedden voor volwassenen. Het boxspring bed in 1 persoons wint sterk aan populariteit, onder andere dankzij het brede aanbod dat er beschikbaar is. Wij helpen je online inspiratie op te doen met de verschillende bedden, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken.

Bekijk alle boxsprings

Kies voor een hoge kwaliteit 1 persoons boxspring

Zoek je naar een bed in hoge kwaliteit? De 1 persoons boxsprings zijn dan een goede keuze. Ze bestaan uit een matrasbodem, een matras daarop met de juiste ondersteuning en een eventuele matrastopper. Het is de combinatie van die elementen die zorgt voor het gewenste slaapcomfort, in een bed dat bovendien een mooie uitstraling heeft. Het bed oogt als een robuust geheel, vooral in combinatie met een mooi hoofdbord en de juiste poten daaronder.

Vergelijk de verschillende boxsprings voor 1 persoon, waarmee je een uitstekende keuze maakt voor bij jou in de slaapkamer. Het 1 persoonsbed als boxspring is er in verschillende maten en kun je gewoon online kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er voor je mee aan de slag, zodat je het bed vervolgens snel in huis hebt.

1 persoonsbed boxspring in meerdere maten

Een keuze maken uit de 1 persoons boxsprings? Je kunt gebruik maken van een bed in de standaard 90x200 afmeting, net als op basis van het smallere 80x200 of het bredere 120x200. Op die manier kies je voor een boxspring in de breedte die je zoekt, bijvoorbeeld afhankelijk van de ruimte die je hebt in de slaapkamer.

En wil je de modellen graag vergelijken met de 2 persoons bedden? We maken het je online graag gemakkelijk, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Op die manier koop je het boxspring bed in 1 persoons of in 2 persoons, afhankelijk van hoe je daar gebruik van wilt maken en de ruimte die je beschikbaar hebt.

Kijk bij de 1 persoons boxsprings altijd goed naar de combinatie van de verschillende matrassen. Het bed bestaat uit een matrasbodem die vooral moet zorgen voor stevigheid. Beschikbaar in dezelfde kleur als het hoofdbord en de rest van het bed, waardoor er een geheel ontstaat met een robuuste uitstraling. Het matras daar bovenop zorgt voor de ondersteuning van je lichaam. Beschikbaar als een stevig matras of een meer zacht model, afhankelijk van de manier waarop je het liefst slaapt. En met de eventuele matrastopper kun je dat effect nog versterken, zodat je op het bed kunt rekenen op een heerlijke nachtrust.

1 persoons boxspring online kopen

Wil je een van de 1 persoons boxsprings kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende modellen. Goed van kwaliteit en toch op een goedkope manier beschikbaar. Dankzij het compacte formaat en dankzij ons uitgebreide assortiment. En heb je vragen over de bedden voor 1 persoon of een van de andere modellen die je online ontdekt? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten je er graag meer over.