Boxspring compleet

De boxspring compleet uitvoeren? Een complete boxspring bestaat uit de matrasbodem, het matras, een matrastopper en natuurlijk het hoofdbord achter het bed. Op mooie pootjes, waarmee je er net als in een luxe hotel voor zorgt dat je een prachtig geheel neer kunt zetten. Voor een luxe uitstraling en een robuuste keuze, waarop je heerlijk comfortabel kunt slapen.

Wij helpen je graag een complete slaapkamer boxspring samen te stellen, aan de hand van de verschillende modellen. Beschikbaar in diverse maten, zoals 160x200, 180x200 en 140x200. Je kunt op die manier een complete boxspring kopen, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Heel gemakkelijk en een uitstekende keuze voor jouw slaapcomfort, zodat je ontspannen in slaap valt en weer fris wakker wordt.

Bekijk alle boxsprings

Complete boxsprings van hoge kwaliteit

Een boxspring compleet bestellen, zodat je daar meteen gebruik van kunt maken? Je hebt online de keuze uit zowel moderne als meer klassieke exemplaren, volledig afgestemd op de rest van het interieur van je slaapkamer. En altijd in hoge kwaliteit, zoals je daar ook in een luxe hotel op kunt rekenen. Bestaande uit een matrasbodem, een matras daarop met de juiste ondersteuning en vervolgens een matrastopper.

Die laatste is optioneel en biedt de mogelijkheid om je slaapervaring iets meer stevig of juist wat zachter te maken. Afhankelijk van je eigen gewicht en de manier waarop je het liefst slaapt. Als buikslaper heb je bijvoorbeeld meer aan een stevige topper, terwijl rug- en buikslapers vaak kiezen voor een wat zachter model. Je stelt op die manier een complete boxspring samen, waarbij we er uiteraard voor zorgen dat de kleur van de matrasbodem en het matras mooi past bij het hoofdbord en de andere belangrijke onderdelen van het bed.

Complete boxspring 160x200 of andere maten

Een complete boxspring kopen in 160x200? Dat is de meest gebruikelijke maat voor een 2 persoons bed. Het dubbele formaat op basis van 2x 80x200 biedt voldoende ruimte om daar samen op een comfortabele manier in te slapen. Terwijl je ondertussen niet teveel ruimte nodig hebt in de slaapkamer, waardoor de boxspring voor iedereen bereikbaar wordt.

Daarnaast zijn er complete boxsprings in 140x200 of in 180x200 beschikbaar. In het kleinere formaat kies je voor een van de goedkope boxsprings of maak je specifiek gebruik van een twijfelaar. Die is goed geschikt om in je eentje heel comfortabel in te slapen. En om daar af en toe samen gebruik van te maken, zonder dat je de volledige ruimte voor een 2 persoons bed in de slaapkamer nodig hebt. En ga je liever voor een groter bed, waarin jullie samen op een heel comfortabele manier kunnen slapen? Dan is een 180x200 bed waarschijnlijk de beste keuze voor je. Op die manier koop je de boxspring compleet en met een ruim formaat, zodat je kiest voor de luxe uitstraling zoals in een mooi hotel.

Complete boxspring kopen

Wil je een complete boxspring kopen en ben je benieuwd hoe je dat het best kunt aanpakken? We maken het je graag gemakkelijk met ons uitgebreide assortiment. Je hebt de keuze uit complete slaapkamer boxsprings, zoals ook de luxe hotels daar gebruik van maken. In 160, 140 of 180x200. Direct online te bestellen, waarna we er voor je mee aan de slag gaan. En jij binnenkort slaapt in een complete boxspring, inclusief het mooie hoofdbord tegen de wand en een mooie set poten eronder.