Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspring tegen rugklachten

Op zoek naar een boxspring tegen rugklachten? Dit type bed is daar goed voor geschikt, al is het belangrijk dat je weet welke klachten je precies ervaart. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je lage rugpijn ervaart, net als een hernia of spit. Je hebt dan last van een zeurende of stekende pijn in de onderrug, die over het algemeen lang zal aanhouden. In bepaalde houdingen heb je meer pijn dan in anderen, dus het is belangrijk om een drukverlagend matras te kiezen op bijvoorbeeld een boxspring.

Heb je juist last van je hele rug of heb je last van een kromme rug of reuma? De klachten zijn dan anders, net als wanneer je last hebt van jouw schouders of nek. In dat geval is vooral de combinatie van het matras en het hoofdkussen belangrijk, om de juiste houding aan te nemen. Het is op een boxspring goed mogelijk om voor een natuurlijke positie te zorgen. Bovendien kun je er met de hoogte voor zorgen dat instappen en uitstappen makkelijk wordt.

Een goede boxspring tegen rugpijn

Op zoek naar een boxspring tegen rugpijn of zoek je een topper die daarbij kan ondersteunen? Het is over het algemeen verstandig om voor een goede ondersteuning van de ruggengraat te zorgen. Probeer te voorkomen dat de rug niet helemaal recht ligt.

Let daarom ook goed op de hardheid van het matras. Een hard matras is niet altijd beter, maar op een te zacht matras zal de rug makkelijker door gaan hangen en geen rechte houding meer aannemen. Bovendien is het natuurlijk belangrijk om jouw topper en/of matras op tijd te vervangen, als er sprake is van kuilen of andere doorgelegen plekken.

Matras topper tegen rugpijn

Zoek je een topper tegen rugpijn of wil je een nieuwe boxspring kopen om de rugklachten te verminderen? Binnen ons uitgebreide assortiment boxsprings zijn er bedden beschikbaar die je daar uitstekend bij kunnen helpen. Het is de beste keuze om te voorkomen dat de klachten erger worden. In sommige gevallen zullen de klachten zelfs afnemen, waardoor je daar steeds minder last van krijgt.

We kunnen je bij ons in de beddenwinkel in Gouda het best adviseren over boxspring rugklachten en hoe je daar goed mee om kunt gaan. We gaan voor je na wat er aan de hand is en welk type matras daar het best bij past. Op die manier biedt de boxspring de juiste ondersteuning, waardoor het daar niet meer aan zal liggen. Het is dé methode om comfortabel te slapen, fris te ontwaken en tijdens de dag zo min mogelijk last te hebben van jouw rug.

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar [email protected] of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?