Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Wanneer zomerdekbed

16 October 2018

 • Zomerdekbedden: het ideale materiaal met de juiste kwaliteit

  De zomer is in volle gang, dus het is tijd om je dekbed te wisselen. Inderdaad, want om goed te slapen maak je gebruik van twee verschillende dekbedden. Een dekbed voor de winter en een zomerdekbed van katoen of dons. Dit zijn de materialen waarmee je voorkomt dat het onder de dekens te warm wordt. Aan de andere kant heb je toch lekker een deken over je heen, waardoor je ontspannen in slaap valt en fris weer ontwaakt.

  Tip: is het zelfs met een zomerdekbed te warm? Haal het dekbed dan uit de dekbedovertrek. Op die manier kun je de overtrek nog wel over je heen leggen, waardoor je sneller in slaap valt en bovendien rustiger slaapt.

  Het beste zomerdekbed kies je op basis van het materiaal. Dit moet er immers voor zorgen dat het dekbed voldoende kan ademen, waardoor je minder zal transpireren. Bekijk zowel de reguliere dekbedden als de leuke kinderdekbedovertrekken, zodat je daarmee bovendien voor een leuke decoratie kunt zorgen.

  Zomerdekbedden: deze wil je niet missen

  We zijn jouw specialist in zomerdekbedden. Bekijk de verschillende modellen, altijd op basis van hoogwaardige materialen. Dat betekent dat het dekbed van uitstekende kwaliteit is en goed kan ademenen. Hierdoor is er sprake van voldoende ventilatie, zodat je het onder de deken niet te warm zal krijgen.

  Tijdens onze slaap transpireren we, net als overdag. Met een te dik dekbed of het verkeerde materiaal resultaat dit eenvoudig in overmatige transpiratie. Je merkt dat op het moment dat je licht bezweet wakker wordt of wanneer je moeilijk in slaap kunt komen. Het is dan verstandig om een dekbed speciaal voor de zomer uit te zoeken. Daarmee heb je minder last van transpireren, terwijl je tegelijkertijd een warme deken hebt als het in de zomer ineens een nachtje toch niet zo warm is. Bekijk de zomerdekbedden en de rest van ons assortiment dekbedden, zodat je daarmee inspiratie op kunt doen.

  Be prepared: warme zomernachten

  We hebben in Nederland geen subtropisch klimaat, maar het kan toch behoorlijk warm en broeierig worden. Zorg er daarom voor dat je goed bent voorbereid. Lees je in over de beschikbare materialen en zorg ervoor dat je een dekbed voor de winter en een dekbed voor de zomer hebt.

  Op die manier kun je een zomerdekbed van katoen of van dons op je bed liggen zodra het buiten behoorlijk warmer begint te worden. Is het ’s nachts buiten boven de 15 graden Celsius? Dan is de kans groot dat het binnen lang warm blijft, omdat je zelfs met het raam open moeilijk kunt zorgen voor een daling van de temperatuur. Het wordt binnen warmer, waardoor je er verstandig aan doet om een mooi zomerdekbed te gebruiken.

  Transpireren & te warm

  Last van relatief veel transpireren en heb je het snel te warm onder een dekbed? Je kunt dan gebruik maken van een zomerdekbed van katoen of een zomerdekbed van dons.

  Het grote voordeel van katoen is dat het een uitstekende vochtregulatie biedt. Daardoor heb je minder last van het transpireren en word je niet zomaar zwetend in bed wakker. In plaats daarvan zorgt het dekbed ervoor dat je ontspannen in slaap kunt vallen en je de volgende morgen fris weer wakker wordt.

  Ook dons is goed geschikt voor het zomerdekbed en bovendien in combinatie met een reguliere overtrek of een van de leuke kinderdekbedovertrekken. Het materiaal is zeer licht van gewicht en daarmee al meteen een prettige keuze. Bovendien zorgt het dons ervoor dat de warmte van je lichaam gemakkelijk naar buiten kan. Daardoor wordt het minder warm onder de deken, zodat je in de zomer voor een aangename temperatuur om te slapen kunt zorgen.

  Een goede nachtrust gewenst!

  Je kunt de verschillende zomerdekbedden eenvoudig online bestellen. We hebben ze voor je op voorraad en gaan er meteen voor je mee aan de slag. Bestel een nieuw dekbed voor de zomer en zorg er naast je winterdekbed voor dat je een model voor de warme dagen hebt.

  Vragen over een zomerdekbed of een van onze andere producten in de webshop? Neem contact met ons op, onze specialisten vertellen je er graag meer over of helpen je bij het maken van een goede keuze voor een zomerdekbed.

  TerugMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

2-PACK Bamboo Kussens

2-PACK Bamboo Kussens

39,99

19,99

Trendy Luxe Plaid - Koper

Trendy Luxe Plaid - Koper

34,99

19,99

All Season Dekbed

All Season Dekbed

29,99

9,99

Maak een keuze