Aan het laden...
aan het laden
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Menu
Selecteer een categorie.

ACTIE: GRATIS WINTERDEKBED

Bekijk alles

Gratis winterdekbed

Op zoek naar de allerbeste deals? Nu een gratis winterdekbed twv €99,99 - 139,- bij je bestelling! Voordeliger ga je het niet vinden! Ga nu naar deze actie!

ACTIE: 3 HALEN = 1 BETALEN

Bekijk alles

Black Friday: 3 Halen = 1 Betalen!

Begin meteen met shoppen!!

★ OUTLET ★

Bekijk alles

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter. Al vanaf 4,99!

Flanel

Lekker warm beddengoed gemaakt van het beste flanel. Door het ruime assortiment aan flanel beddengoed vind je altijd wel een product dat bij jou past!


Type product

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease

Bekijk alle Boxsprings

Boxspring Hera (39.95 p/m)
Boxspring Teddy (39.95 p/m)
Boxspring Eros (49.95 p/m)
Boxspring Athena (59.95 p/m)
Boxspring Zeus (69.95 p/m)
Boxspring Hercules (79.95 p/m)

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids en spreien

Home & living

Bekijk alles

Home & Living

Naast het aanbod voor artikelen in de slaapkamer, willen wij ook graag dat jij de mooiste spullen in en rond het huis hebt! Daarom deze frisse Home & Living categorie. Hier kan je je hele slaap- of woonkamer bij elkaar shoppen en je hoeft niks te sjouwen!

Bekijk snel alle Home & Living artikelen!

OP=OP LAATSTE KANSJES

Bekijk alles

Allerlaatste stuks van de beste kwaliteit

De laatste stuks van het beste beddengoed, voor de strakste prijs. Wij nemen afscheid van deze topartikelen voor bodemprijzen. Alles is echt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Bekijk nu de laatste kansjes!

Tips tegen rugklachten na het slapen: steviger slapen

16 October 2018

 • Tips tegen rugklachten na het slapen: steviger slapen

  Last van rugklachten na het slapen en benieuwd wat je daar het best aan kunt doen? Rugklachten ontstaan zowel overdag als ’s nachts. Begin met een stevig en comfortabel matras, waarop je ontspannen in slaap kunt vallen en weer fris wakker zal worden. Zorg vervolgens overdag voor de juiste houding en schakel eventueel een fysiotherapeut in die je kan helpen om je rugspieren te versterken. Het zijn belangrijke tips tegen rugklachten na het slapen, waarmee je ervoor zorgt dat je overdag minder last zal hebben van je rug.

  Stevig en comfortabel matras

  Om na het slapen minder last te hebben van rugklachten is het van belang om ’s nachts goed te slapen. De tips tegen rugklachten richten zich dan ook vooral op het matras dat je gebruikt. Veel Nederlanders slapen op een te zacht matras, omdat ze dit (onterecht) associëren met een optimaal comfort. Het klopt dat het matras dan lekker zacht ligt, maar je loopt het risico dat er sprake is van te weinig ondersteuning.

  Op zoek naar tips tegen rugklachten na het slapen? Kijk dan naar een wat steviger matras. Dit voorkomt de druk op de rug en zorgt er in plaats daarvan voor dat de wervelkolom zich tijdens het slapen in een neutrale positie bevindt. Het grote voordeel daarvan is dat de rug als het ware niet hoeft te compenseren tijdens het slapen, in plaats daarvan kan de rug herstellen van de inspanningen overdag.

  Overdag de juiste houding

  De tips tegen rugklachten na het slapen richten zich uiteraard niet alleen op de slaap zelf, het is ook overdag van belang om daar rekening mee te houden. Zorg overdag voor de juiste houding, bijvoorbeeld door goed rechtop te zitten en stevig op beide voeten te gaan staan. De juiste houding voorkomt overbelasting van de wervelkolom en compensatie die uiteindelijk tot problemen zal leiden.

  Rugspieren versterken

  Binnen de tips tegen rugklachten na het slapen is het tenslotte mogelijk om daar een fysiotherapeut in te schakelen. Hij of zij kan je helpen om beter te gaan zitten, beter te gaan staan en beter te bewegen. Er zijn speciale oefeningen beschikbaar om de rugspieren te versterken en daarmee te voorkomen dat er overdag of tijdens het slapen klachten ontstaan. Door overdag en ’s nachts te werken aan de juiste belasting en balans in de rug zal je na het slapen veel minder last hebben van rugklachten.

  Nieuw matras kopen bij Dekbed Discounter

  Bij Dekbed Discounter heb je de keuze uit verschillende stevige matrassen, waarmee je zorgt voor de juiste ondersteuning van je rug. Koop daar bovendien een kussen bij dat je helpt om een natuurlijke slaaphouding aan te nemen. Op die manier gebruik je de tips tegen rugklachten na het slapen, zodat je ontspannen wakker zal worden en je overdag minder last zal hebben van je rug.

  Misschien heeft je bed zijn beste tijd gehad, bekijk dan ons assortiment met comfortabele boxsprings.

  Terug
wolkjeMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

2-Pack Hoofdkussen Micro

39,99

19,99

#DARUM! - Knuffeltrui

69,99

29,99

Hoofdkussen - Zacht Deluxe

44,99

29,99

Maak een keuze