Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Boxspring lease: voordelen en mogelijkheden

15 February 2022

Het leasen van boxsprings wordt steeds populairder en terecht. Toch zijn er bij het grote publiek nog vragen: is het wel echt een goede optie en welke mogelijkheden zijn er dan? De voornaamste reden om voor boxspring lease te kiezen, is uiteraard geld. In plaats van in één keer een grote aankoop te doen, kun je dat verspreiden over een langere periode en zo je spaargeld behouden, of juist gebruiken voor iets anders. In deze blog denken wij eventueel bestaande twijfel weg te kunnen nemen rondom dit onderwerp en kun je op je gemak ontdekken welke boxspring lease mogelijkheden er zijn.

Nieuw bed nodig?

nieuw bed nodig

Boxspring lease zónder lening en extra kosten
Altijd al willen slapen op een gloednieuwe boxspring, maar heb je de financiële middelen (op dit moment) niet? Of heb je echt snel of tijdelijk een bed nodig en wil je wel waar voor je geld? Dan biedt boxspring lease uitkomst. Je betaalt namelijk zorgenvrij een relatief laag bedrag per maand voor een topkwaliteit product. Zorgenvrij, omdat:

• er geen lening en BKR registratie bij komt kijken
• je geen rente betaalt én
• de bezorging, montage en onderhoud dankzij vijf jaar slaapgarantie voor onze rekening zijn.

Het enige wat jij hoeft te doen, is met plezier je eigen boxspring samenstellen en netjes maandelijks het afgesproken bedrag overmaken. De rest wordt letterlijk voor je geregeld.

Hoe het werkt: boxspring zelf samenstellen

Boxspring lease is eigenlijk vrij eenvoudig. Via onze boxspring lease pagina kun je je rustig inlezen en natuurlijk alle beschikbare boxsprings en bijbehorende prijzen bekijken. Als je vervolgens de optie ‘Bekijk details’ aanklikt, kun je via die pagina het boxspring lease proces starten. Dat begint meteen leuk met het samenstellen van jouw of jullie splinternieuwe boxspring. Daarbij heb je (grote) invloed op de stoffering, kleur, het formaat en het type matras. Zodra alle keuzes gemaakt zijn en de bestelling geplaatst is, gaan wij voor je aan de slag met de productie ervan. Binnen 6 tot 8 weken kun je dan genieten van jouw nieuwe boxspring. Geen zorgen over bezorging, montage en verder onderhoud. Dat regelen wij allemaal voor je. Eén van de voornaamste voordelen van kiezen voor boxspring lease. Kun jij gewoon lekker slapen, een film kijken of een boek lezen op je nieuwe bed.
ontspannen op nieuw bed

We zetten nog eens alle voordelen van boxspring lease op een rij:

● Kwalitatieve boxspring nieuw uit de fabriek
● Gratis stoffering, kleur, formaat en type matras zelf samenstellen
● Instapprijs kiezen naar draagkracht
● Vast (laag) maandbedrag
● Gratis onderhoud, levering en montage
● Geen lening, geen BKR-registratie
● Rentevrij
● Maar liefst 5 jaar garantie

Vijf geweldige, voordelige keuzes

Als je eenmaal besloten hebt om te kiezen voor boxspring lease, zijn er dus vijf fantastische opties voor je. De goedkoopste variant is al verkrijgbaar voor slechts €39,95 per maand, terwijl de meest uitgebreide optie € 79,95 per maand kost. Daar zitten dus ook nog enkele opties tussenin, zodat jij zelf naar draagkracht bepaalt. De verschillen zitten 'm naast het comfortniveau vooral in de extra mogelijkheden. Denk daarbij aan het aantal hoofdborden waaruit je kunt kiezen, luxe poten, de optie voor een elektrische boxspring en of je er een comfortabele topper bij krijgt. Zo bepaal je zelf je maandprijs en mate van haalbare of gewenste luxe.
hercules elektrisch verstelbaar

Inspiratie of hulp nodig?

Heb je nog geen helder beeld van wat voor boxsprings populair zijn of hoe je een geschikte boxspring voor jezelf kiest via boxspring lease? Wellicht kunnen deze blogs je inspireren en verder op weg helpen:

Onze 5 boxspring aanraders

Boxspring kopen: waar moet ik op letten?

Misschien heb je boxspring lease tot nu toe niet serieus durven overwegen, maar met deze blog hopen wij dat (veel van) je twijfel is weggenomen en je de vele voordelen ervan ziet. Boxspring lease is bij ons een uitstekende manier om te genieten van het best mogelijke bed, zonder jezelf daar financieel mee te belasten. Ook hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele mankementen of benodigde reparaties. Wij zijn volledig verantwoordelijk, daar je geen eigenaar bent, maar de boxspring in bruikleen hebt. Wil je meer informatie, kijk dan hier of neem als je vragen hebt gerust contact op. We zullen al jouw vragen zo duidelijk mogelijk beantwoorden.

TerugMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Luxe Verkoelend Dekbed - All Season

Luxe Verkoelend Dekbed - All Season

29,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

9,99

Maak een keuze