Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspringmaand: onze vijf aanraders

06 January 2022

Een boxspring geeft beduidend meer ondersteuning dan een traditionele lattenbodem en heeft de uitstraling van een luxe hotelbed. Welke boxspring bij jou past, hangt af van wat je voorkeuren zijn. Ben je een student met beperkte ruimte? Dan is een eenpersoons boxspring met extra opbergruimte ideaal. Ben je slecht ter been en op zoek naar een extra steuntje in de rug? In dat geval biedt een elektrische boxspring uitkomst. In deze blog presenteren wij vijf absolute toppers voor je.

Maar om te beginnen bij het begin: wat is een boxspring eigenlijk? Een boxspring is feitelijk een ondersteuning voor jouw matras. Het bestaat uit een houten frame gevuld met veren (of een metalen rooster) en is omwikkeld met stof. Het zit direct onder het matras. Wij verkopen complete boxspringsets, dus inclusief matras en eventueel een topper.

De boxspring dient voor enkele doelen: ● Om onderliggende ondersteuning voor het matras te bieden ● Om het matras op een comfortabelere hoogte te brengen ● Om het matras te beschermen door impact te absorberen ● Om de luchtstroom te verbeteren, wat helpt om het matras koeler te houden

Wat zijn de voordelen van een boxspring ten opzichte van een gewoon bed? ● De instaphoogte is vaak hoger dan bij een gewoon bed ● Het frame is steviger en heeft een luxe uitstraling ● Het hoofdbord is meestal versierd en biedt ideale ondersteuning bij o.a. lezen ● Je kunt eenvoudig van een eenpersoons boxspring een tweepersoons boxspring maken versiersels hoofdbord

Onze 5 boxspring aanraders:

1. Pocketveren boxspring met opbergruimte - Home Storage Deze boxspring heeft een onderstel dat je kunt gebruiken als extra opbergruimte. Hij is beschikbaar met 840, 960 of 1080 liter aan opbergruimte. Een boxspring met extra opbergruimte is ideaal voor mensen met kleinere slaapkamers en bijvoorbeeld studenten. Verder heeft de boxspring een instaphoogte van 65 cm en is het matras gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m², met maar liefst 7 comfortzones.

2. Elektrische Boxspring - Arizona Een luxe variant van de boxspring is deze elektrisch verstelbare boxspring. Dankzij een elektrische motor kunnen het hoofd- en voeteinde afzonderlijk van elkaar worden versteld, voor beide helften van het bed. Zo kun jij lekker een boekje lezen voor het slapengaan, terwijl je partner de voetjes omhoog doet en heerlijk gaat slapen. De elektrische boxspring is ook ideaal voor mensen die om medische redenen moeilijk uit bed opstaan.

3. 2-persoons boxspringset - Zion zion Deze boxspring is één van onze meest populaire en niet zonder reden. Hij straalt absolute klasse uit en wordt gezien als één van onze meest comfortabele boxsprings. Zion biedt namelijk ideale ondersteuning dankzij het 7-zone pocketvering matras en de comfortschuimtopper die je erbij krijgt. De instaphoogte is 57 cm en het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit; ideaal voor krappere slaapkamers.

4. Pocketveren Boxspring Met Opbergruimte - Unit Nog een boxspring met opbergruimte. Ditmaal met 650, 770 of 1000 liter aan capaciteit. Een uniek aspect aan deze boxspring is dat je zelf de topper kunt kiezen. Er zijn drie verschillende opties: een standaard topper, een luxe hybribe koudschuim topper of een NASA-traagschuim topper. Verder is de instaphoogte 65 cm en is ook deze boxspring voorzien van een 7 comfortzones.

5. Kinderboxspring - Comfort kinderboxspring En wie dacht dat alleen volwassen kunnen genieten van een boxspring, heeft het uiteraard mis! Voor de kleintjes hebben we namelijk ook een fantastische optie. Je kunt kiezen uit 2 toppers en de boxspring is verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. Verder heeft het bed een instaphoogte van 57 cm en is het voorzien van prachtig hoofdbord en 7 comfortzones.

Op onze site kun je uiteraard nog veel meer fantastische boxsprings vinden. Een ander belangrijk feit om te vermelden is dat je altijd kunt profiteren van onze aanbieding om 100 nachten proef te slapen, voordat je daadwerkelijk besluit of de boxspring een match voor jou is. Niet het geval? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen.

Kees
Kan ik je helpen?