Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

7 Keer een Moederdag cadeau idee voor in de slaapkamer

04 May 2022

Geloof het of niet, Moederdag staat weer voor de deur, dus is het tijd om creatief te worden en het perfecte cadeau te vinden voor je moeder, oma, tante, zus of andere belangrijke moederlijke figuren in je leven. Als je jezelf niet als een fantastische cadeaugever beschouwt (je kunt immers niet overal goed in zijn), maak je dan geen zorgen! We zijn er om het je gemakkelijk te maken. Hieronder hebben we zeven van onze favoriete slaapkamergeschenken verzameld, om die speciale vrouw in je leven te verwennen!

Cadeaus die zowel praktisch zijn, als een stijlvolle toevoeging aan de slaapkamer

1. Bad butler
Een heerlijk warm bad nemen na een lange dag is altijd al een aanrader, maar lekker in bed kruipen met een kop koffie/thee en wat lekkere snacks ook. Met de bad butler worden deze beide ervaringen nog magischer en maakt het niet uit waar je moeder voor kiest. Nooit meer moeilijk doen met een te smalle badrand, nachtkustjes die net buiten handig bereik vallen en andere ongein. Dankzij een bad butler heeft je moeder voortaan een handige tool waar ze har drankjes, hapjes en kaarsjes op kwijt kan. De groeven voor tablets en mobiele telefoons zorgen er bovendien voor dat ze van haar lievelingsseries kan genieten, terwijl ze ontspannen aan het badderen is of languit op bed ligt. De meeste bad butlers zijn uitschuifbaar en passen dus op vrijwel ieder bad. Een Moederdag cadeau waar jouw moeder nooit genoeg van zal krijgen!
bad butler

2. Ecocube
Op zoek naar een milieuvriendelijk cadeau, dat tegelijkertijd voorzien is van een persoonlijke touch? Dan is de Ecocube het perfecte Moederdag cadeau idee. Kort gezegd gaat het om een plantje in een houten kubus met daarop een gegraveerde, persoonlijke tekst, perfext voor op een nachtkastje. Alles is gemaakt van 100% biologisch, recyclebaar materiaal én planten bevorderen de luchtkwaliteit in een ruimte. Een heel leuk groen cadeau, met een unieke toevoeging.

3. Designer fotolijst
Wat is er mooier dan om al onze favoriete herinneringen bij elkaar te hebben. Onze kinderen, partner, hobbies, mooie vakanties samen of andere avonturen, verzameld in een elegante fotolijst. Met de juiste selectie foto’s wordt jouw moeder voortaan met een glimlach op haar gezicht wakker. Er passen er zes is, kan zowel liggend als staand opgehangen worden en er kunnen zowel staande als liggende foto’s geplaatst worden. Daarnaast is de fotolijst dankzij het mat-zwarte, luxe uitziende frame ook visueel een aanwinst voor in de slaapkamer (of eventueel ergens anders in huis).

plantenbak
4. 3-delige plantenbak
Slaapkamerplanten kunnen je humeur stimuleren, stressniveaus verlagen, luchtverontreinigende stoffen op natuurlijke wijze filteren en nog veel meer. Ze hebben niet alleen veel gezondheidsvoordelen, maar ze voegen ook een mooi vleugje decor en frisse energie toe aan elke binnenruimte. Maar om je planten een mooi plekje te kunnen geven, heb je wel de juiste plantenbak nodig en die hebben wij voor jouw lieve moeder. Een plantenbak is een fraaie toevoeging aan iedere ruimte en biedt de mogelijkheid om meteen drie verschillende planten een plekje te geven.

5. Dekbedovertrek
Er is niets dat de look van een slaapkamer zo kan transformeren als een gloednieuw dekbedovertrek. Een mooi design, een fraai printje of juist een stijlvol effen overtrek. Uiteraard ontbreekt ook de keuze van verschillende materialen niet: flanel, katoen, satijn, Egyptisch katoen, etc. Denk goed na over wat bij jouw moeder past en kies dan uit ons ontzettend ruime assortiment aan dekbedovertrekken.

6. Plaid
Een plaid vormt een heerlijke keuze wanneer je op een koude dag thuiskomt om lekker op te warmen of wanneer de avond buiten toch wat fris aanvoelt op een zomerse dag. Wat dat betreft, is een plaid heel het jaar door een uitstekende keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals polyester, katoen en flanel. In de slaapkamer brengen ze naast wat extra warmte ook veel sfeer. Een zeer attent cadeau, waarmee je zeker punten scoort.
plaid op bed

7. Bedsprei
Een bedsprei is een lichtgewicht, decoratief bedovertrek dat alleen visueel kan worden gebruikt bij warm weer of als decoratieve toevoeging aan een dekbed bij koud weer. Spreien zijn ideale bedovertrekken tijdens de lente- en zomermaanden en voegen een extra stijlelement toe aan je bed tijdens de herfst en winter. Een praktisch cadeau, net op tijd voor de warme maanden.

Met Moederdag wil je jouw moeder of moederfiguur natuurlijk in het zonnetje zetten. Het is hét moment om haar te laten weten dat ze bijzonder is en dat je aan haar denkt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een mooi bosje bloemen, maar wij denken dat een cadeau van ons lijstje haar echt blij zal maken! Waar je ook voor kiest, wij wensen jullie alvast een hele bijzondere dag samen!

Terug



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib

59,99

9,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

29,99

9,99

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

49,99

14,99

Maak een keuze