Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Een plaid is multifunctioneel voor wie dat wil. Decoratief op het bedeinde en 's nachts bij kou als extraatje bovenop je dekbed. Lekker warm op de bank tijdens het tv-kijken, of buiten in de tuin op een frisse (na)zomeravond. Bekijk onze plaids!

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type Product
  • Materiaal
  • Kleur
  • Merk
  • Prijs
    € 9€ 99

Sorteren

Herstel filters

13 van 13 producten

Luxe Plaid Casa

Luxe Plaid Casa Grandstone

(2)

Meerdere kleuren
9,99Meerdere kleuren
Plaid Teddy Rib - Groen

Plaid Teddy Rib - Groen Fresh & Co

(0)

9,99
Plaid - Snow Leopard

Plaid - Snow Leopard Zo!Home

(0)

29,99
Plaid Teddy Rib - Bruin

Plaid Teddy Rib - Bruin Fresh & Co

(2)

14,99
Plaid - Giraffe

Plaid - Giraffe Zo!Home

(0)

29,99
Plaid  - Leopard

Plaid - Leopard Zo!Home

(0)

29,99
Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib Fresh & Co

(0)

9,99
Plaid Kunstbont

Plaid Kunstbont Presence

(0)

99,-
Teddy Fleece Plaid - Roze

Teddy Fleece Plaid - Roze Grandstone

(1)

9,99

13 van 13 producten bekeken

Een plaid doet misschien vooral denken aan er lekker onder kruipen op een herfstdag of winteravond, toch is die ook in de lente en zomer inzetbaar. Soms zit je lekker buiten tot in de avond en is het lekker, maar net te fris. Dan helpt een plaid om toch lekker buiten te kunnen blijven. Daar kun je trouwens ook ander materiaal voor gebruiken, namelijk katoen. Dat is ventilerender en dus koeler. Een plaid kan ook op bed worden gedrapeerd of gelegd, als decoratie en extra warmte, mocht je dit nodig hebben. Een kind vind het enorm leuk als tentdoek en mocht iemand een nachtje op de bank slapen, komt die ook goed van pas. Het is dus heel het jaar door een fijn item om te hebben. Je kunt plaids eenvoudig online kopen bij Dekbed Discounter, waar je lekker veel korting krijg. Kijk gerust ook naar de spreien die beschikbaar zijn.

Plaid materiaal

EEn fleece plaid is heel bekend, die geeft inderdaad veel warmte. Dekbed Discounter heeft 100% polyester plaids of katoen. Ook polyester is een stof die erg goed warmte lichaamswarmte vasthoudt. Zoals gezegd is katoen een dunner en luchtiger kleed, die goed bij de zomer past. Is het ook belangrijk dat je plaid er goed en leuk uitziet, of specifiek naar een look op zoek? We hebben verschillende soorten voor je om uit te kiezen, zowel qua kleur als eventueel printje. Dan kun je ook spelen met interieur. Het is tegenwoordig helemaal niet raar om een plaid over je bank te draperen, of over een fauteuil. Zo heb je een mooi plaid in huis dat een huiselijke sfeer bevordert zodra deze niet in gebruik is.

Soortgelijke producten als plaids

Behalve plaids hebben we ook lakens, spreien en overtrekken. We zorgen online voor een breed assortiment, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Een sprei en overtrek zijn wel meer gericht op gebruik op bed. Een sprei is bijvoorbeeld handig als je één groot opgemaakt bed wil, terwijl je losse dekens hebt op een tweepersoonsbed. Ook geeft het extra warmte tijdens koude nachten, je trekt het zo over je heen. Ook decoratief heeft een sprei behoorlijk veel waarde in de slaapkamer. De één zweert erbij, de ander niet. Houd jij van een sprei, of zoek je een mooie voor iemand anders? Bij Dekbed Discounter betaal je niet te veel.

Online plaid kopen

Online bestellen is natuurlijk bijna de norm geworden en natuurlijk kun je dat via onze webhop eenvoudig doen. Kies het formaat dat je wil en de kleur/look en reken eenvoudig af. We leveren uit eigen voorraad, dus je zult de plaid snel in huis hebben. Zeer mogelijk al de volgende dag.

Kees
Kan ik je helpen?