Slaapbanken

Slaapbanken vergelijken om een mooi model te bestellen? Van een complete hoekslaapbank met veel ruimte tot een slaapbankje dat je in de logeerkamer kunt plaatsen, je hebt online de keuze uit diverse modellen.

Bestel een grote 2 persoons slaapbank om daar samen gebruik van te maken, of een kleiner model waarmee je in nood altijd een extra bed kunt creëren. Waar je ook naar op zoek bent, we zorgen er met de goedkope en luxe modellen voor dat je daar online inspiratie mee op kunt doen en je eenvoudig een bank om op te slapen bestelt.

Slaapbanken van hoge kwaliteit

Van een slaapbank als 1 persoons bed tot kleine of grote slaapbanken om samen gebruik van te maken, je kunt bij ons altijd rekenen op hoge kwaliteit. Hoge kwaliteit voor het onderstel, het zitgedeelte en natuurlijk het liggedeelte. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van een mooi model in de slaapkamer of logeerkamer, waar je bovendien goed op kunt zitten en liggen.

Een slaapbank combineert twee handige functies, waardoor je daar op een ruimtebesparende manier gebruik van kunt maken. Overdag staat er een mooie stoel of een luxe bank, terwijl je daar ’s avonds ineens een bed mee kunt realiseren. Handig als er iemand onverwachts blijft slapen, of als je niet te veel ruimte in huis op wilt geven om een bed neer te zetten.

2 persoons en 1 persoons slaapbanken

Je hebt de keuze uit 2 persoons slaapbanken en 1 persoons slaapbanken. In de vorm van een slaapbankje dat niet veel ruimte inneemt of als een complete hoekslaapbank die je neer kunt zetten. En sterker nog, op die manier kun je de bank in de woonkamer gebruiken om makkelijk een extra bed mee te realiseren.

Bekijk online de verschillende slaapbanken die er beschikbaar zijn, in de stijl waar je naar op zoek bent. In zwart en in grijs, net als in een aantal andere kleuren. Met houten poten of poten in het zwart, gecombineerd met de luxe kussens waar je ook lekker op kunt zitten.

Kleine en grote slaapbanken

Er zijn kleine en grote slaapbanken, zoals je online ook de keuze hebt uit een aantal verschillende stapelbedden. Doe online op je gemak inspiratie op, zodat je goed ontdek wat er allemaal beschikbaar is.

En gaat het je naast de banken om op te kunnen slapen ook om de reguliere bedden voor in de slaapkamer of logeerkamer? Bekijk online al onze bedden, zodat je daarvan niets over het hoofd hoeft te zien.

Slaapbank kopen

Een slaapbank kopen en er daarmee voor zorgen dat er altijd iemand kan blijven slapen? Zorg er in de woonkamer, in de slaapkamer of in de logeerkamer voor dat je hier op een heel praktische manier gebruik van kunt maken. Heel functioneel dankzij het compacte ontwerp, waardoor je er weinig hinder van ondervindt op het moment dat je er geen gebruik van maakt.

Je hebt online de keuze uit een groot aantal slaapbanken. Voor een 1 persoons of een 2 persoonsbed, dat je gemakkelijk uit kunt klappen en in elkaar kunt zetten. Bestel meteen online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en heb je de slaapbank snel in huis.