Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Retro bank

Bij Dekbed-Discounter willen we ervoor zorgen dat je de beste banken vindt wanneer je online winkelt. Je hebt gezocht naar retro bank en deze pagina geeft de banken weer die overeenkomen met de zoekopdracht retrobank. Met duizenden unieke artikelen, decoratie en meubels helpen we je de perfecte oplossing te vinden voor je eigen stijl voor thuis. Navigeer door onze brede selectie van banken zoals hoekbanken en 2 zits banken. Als je niet het perfecte product in de resultaten vindt voor je huidige zoekopdracht naar de retro bank, kun je proberen opnieuw te zoeken of de navigatie bovenaan de pagina te gebruiken.

Bekijk alle hoekbanken

Hoe je huis in te richten met een Retro Bank

Een Dekbed-Discounter retro bank heeft flair en kan worden gezien als een klassiek decorelement. Retro betekent achterwaarts gaan, en wordt in mode en decor soms door elkaar gebruikt met vintage, oud maar niet antiek. Eenentwintigste-eeuwse retro bevat verwijzingen naar de space-age '50s, gestroomlijnde' 60s and '70s, en post-moderne' 80s. Victoriaans, domineerde zowel art deco als postmoderne decors.

Bank met Retro vormen

Rechthoekige vormen, traditionele gebogen armleuningen of een gestroomlijnd silhouet, kromme vormen, een retro bank wordt gewoonlijk gekenmerkt door strakke lijnen en weinig tot geen versieringen. Gegoten vormen; buisvormige poten; en een bekleding met een gladde textuur, of het nu gaat om stof, leer of synthetisch, laat de bank functioneren als een meubelstuk in één kleur of een abstracte vorm in uw interieur.

De eenvoud van retro banken uit de jaren '50 tot de jaren '80 zorgt voor een eeuwigdurende aantrekkingskracht. Andere meubelstukken en decoratieve accessoires kiezen met eenvoudige, strakke lijnen, ongeacht het decennium, is een uitstekende manier om een coherente ruimte te creëren.

Retro bank in de trendkleur mauve, lichtroze of lila

Oorspronkelijk opgedragen aan koningin Victoria, bevat de kleur mauve, of lila, zowel roze als paarse elementen die aan alle ontwerpen zachtheid verlenen. Een retro bank op basis van de kleur mauve kan bestaan uit rijke, fruitige paarse, mistige grijzen, roze en glanzend zwart. Verfproducenten bieden meer dan een dozijn tinten mauve aan, waardoor het kleurenpalet wordt uitgebreid in blauwe, roze en grijze tinten. Licht mistige grijze muren, romige witte gordijnen, donker paarsblauw tapijt om de kleur van de bank en haar strakke lijnen te accentueren. Accentkleuren kunnen variëren van lichtroze tot verrassend turquoise.

Kees
Kan ik je helpen?