2 zits hoekbank

Zoek je een 2 zits hoekbank? Een mooie kleine nieuwe bank is de ideale keuze in veel woonkamers. Dankzij de royale bank heb je goed de ruimte om met z’n allen te gaan zitten, zonder dat de bank veel ruimte inneemt.

Zoek je naar een hoekbank voor links of juist met het grote deel rechts? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, zodat je daar een goede keuze mee maakt. Bekijk de modellen in 2,5-zits of in 2-zits, afhankelijk van de ruimte die je hebt om de bank te plaatsen. En gaat het je om een 2x3 zits of een andere afmeting? Bestel jouw nieuwe handgemaakte bank, zonder dat je daar dankzij lease in één keer het volledige bedrag voor hoeft af te rekenen.

Hoekbank 2,5 zits

Een hoekbank in 2,5 zits kopen? Het is een mooie maat, waarmee je voldoende ruimte hebt om er allemaal samen op te gaan zitten. En wil jij gewoon lekker genieten van jouw favoriete series of een goede film? De bank is groot genoeg om helemaal onderuit te zakken, zodat je even nergens aan hoeft te denken.

Hoekbank 2x3 zits

Bestel op die manier een hoekbank in 2x3 zits of in 2+3 zits. Je hebt dan de beschikking over een 2 zits en een 3 zits gedeelte. Het langste gedeelte bevat doorgaans de zitplaatsen met een rugleuning. Het kortere deel steekt links of rechts uit en is gedeeltelijk voorzien van een rugleuning.

Op die manier neemt de bank in de woonkamer optisch niet te veel ruimte in, terwijl je toch voldoende plaats hebt om daar allemaal op te gaan zitten. Of om lekker op te liggen, waardoor het je aan comfort in ieder geval niet zal ontbreken. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Hoekbank 3 en 2 zits

Een hoekbank in 3 en 2 zits kopen? Kies een 2 zits hoekbank met een longchair of een ander model, bijvoorbeeld als je zoekt naar een kleine bank om niet te veel ruimte mee in te nemen. Wij helpen je inspiratie op te doen, uiteraard zowel in leer als in stof. Zoek je specifiek naar zwart, naar grijs of een andere mooie kleur? We laten je graag zien wat er beschikbaar is, precies in de maat waar je naar op zoek bent en die je goed kwijt kunt in de ruimte.

2,5 zits hoekbank

Zoek je een 2,5 zits hoekbank of een andere afmeting? Bekijk de banken die beschikbaar zijn voor lease, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Je betaalt een vast laag bedrag per maand, vanaf het moment dat je daadwerkelijk op de bank kunt zitten. De levering en montage zijn helemaal gratis, net als het eventuele onderhoud dat er op termijn nodig is.

Vragen over onze 2 zits hoekbanken of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!