Goedkope banken

Goedkope banken die van hoge kwaliteit zijn vind je bij ons. We leveren banken van horeca kwaliteit die minimaal 5 jaar goed blijven waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je bank kapot gaat de komende tijd. We hebben alle stijlen in huis in diverse soorten stof en leer. Ons kleurenpalet is zeer uitgebreid te noemen, waardoor we voor elk huis de juiste kleur in huis hebben.

Bekijk alle hoekbanken

Goedkope leren banken

Een leren bank geeft een totaal andere uitstraling aan je woonkamer dan een stoffen bank. We hebben goedkope leren banken voor elk budget beschikbaar. Onze leasebanken beginnen al bij 19,95 per maand. Voor dit bedrag krijg je een gloednieuwe leren bank die goedkoper is dan die van onze concurrenten, maar wel van een veel betere kwaliteit.

Goedkoop bankstel kopen

Een bankstel kopen is meestal een flinke investering die je niet zomaar even doet. Vaak gaat al je spaargeld eraan wanneer je een aankoop als deze doet. Bij ons kun je je spaargeld gewoon op je rekening laten staan en de kosten voor de aanschaf van een nieuwe bank over 5 jaar spreiden.

Goedkope leasebanken

Ons leaseconcept is de allergoedkoopste in zijn soort. Voor een laag bedrag per maand ontvang je een 2 zits, 3 zits een hoekbank of een u bank die je zelf geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit diverse soorten stoffen en leer en je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen of je het chaise lounge gedeelte rechts of links wilt.