Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Eettafel bank

Het is een discussie die al jaren woedt sinds de uitvinding van de tv waar we met z’n allen in de jaren vijftig veelvuldig gebruik van zijn gaan maken: maar waar kun je het best je diner nuttigen, op de bank of aan de eettafel? Toen we jong waren , brachten we veel tijd door met onze borden op schoot starend naar de magische gloeiende lichtbak. Op een gegeven moment begonnen we allemaal met onze wenkbrauwen te fronsen omdat het een soort levensstijl werd die ontzettend zonde van je tijd kan zijn, maar het is zeker een zonde die we heel vaak plegen. Om deze discussie voor eens en voor altijd te beslechten, hebben we het allerlaatste wetenschappelijk onderzoek (internet opinies) geraadpleegd. Lees verder om enkele echte feiten te ontdekken over het eten van een maaltijd op de bank of eten aan de eettafel.

Bekijk alle banken

Samen aan de eettafel eten

Het is een algemene gedachte dat hechte families samen aan tafel moeten eten, omdat dit de enige keer is dat ze samen zijn op een gemiddelde werkdag. Ondertussen zitten we, als we met onze familie aan de eettafel zitten, te worstelen met een ongemakkelijke stilte. De televisie geeft ons iets om over te praten. Ga voor Masterchef zitten en voor je het weet koken je tienerkinderen de lekkerste gerechten voor aan de eettafel. Dit heeft minder te maken met de bank en meer met de televisie. Laten we eerlijk zijn, tv is meestal de reden dat we op de bank zitten. De theorie luidt dat je meer in je mond stopt als je niet echt aan je maaltijd denkt. Dat is een goed advies. Maar dit is niet de schuld van de bank en die zegt dat je hoe dan ook minder moet eten! Misschien is de combinatie TV-bank de perfecte manier om kieskeurige peuters te voeden ?! Maar, als je je geen zorgen maakt hoe je je avondeten kunt wegwerken, zet dan je tv even uit en eet je maaltijd in alle rust op.

Het Familiediner

Tijdens het familiediner vind je het perfect moment om met je kinderen te praten en hoor je graag iets over de superioriteit van het eten dat je net bereid hebt. Het is een aanname dat je meer geïnspireerd zult raken om een heerlijke maaltijd te bereiden als je stopt met eten op de bank. We weten niets van je kookkunsten, maar enkele van de beste maaltijden die we thuis koken, worden vaak met gekruiste benen op de bank uit onze schoot gegeten. Geen eettafel bank is goed genoeg om je keuken gewoontes fundamenteel te veranderen, althans niet op de lange termijn. Dit is de beste reden die we kunnen aanvoeren om aan de eettafel te eten. Nee, de tafel zal je familiedynamiek niet veranderen of je laten koken als Sergio Herman, maar het zal minstens één ding voor je doen en dat is je bank schoon houden!

Kees
Kan ik je helpen?