Vintage bankstel

Dol op ieder vintage bankstel dat je zoekt en zou je die het liefst ook bij jou thuis neerzetten? Dat kan, omdat je daar bij ons niet in één keer voor hoeft te betalen. Je kunt rekenen op prachtige vintage, terwijl je de bank op een heel moderne manier per maand kunt afrekenen. Je betaalt een vast laag bedrag per maand, terwijl je meteen op de mooie bank kunt zitten.

Gaat het je om een bankstel in vintage zwart of juist in een bruine of grijze kleur? Je hebt de keuze uit verschillende modellen, waarmee we je graag helpen inspiratie op te doen. Bestel een bankstel in 2,5 zits en een luxe fauteuil in bruin leer van vintage of kies bijvoorbeeld voor twee kleine banken in 2 zits. Wij laten je graag zien wat er mogelijk is, om jouw woonkamer daar op een mooie manier mee in te richten.

Vintage bankstel kopen

Wil je een vintage bankstel kopen? Je hebt de keuze uit bruin leer met een typisch doorleefd karakter, net als uit zwart en andere mooie kleuren. Veel van de banken zijn gemaakt van leer, al heb je natuurlijk ook de keuze uit een aantal modellen in stof. We laten je op die manier graag zien wat er beschikbaar is, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Het is de makkelijkste manier om inspiratie op te doen, zodat je dankzij onze aanbiedingen heel voordelig een mooie nieuwe bank kunt kopen.

Ben je gek op vintage en wil je de accessoires die je hebt staan graag combineren met een nieuwe bank? Bekijk de 2 zits, de 2,5 zits en de 3 zits modellen. Ze zijn goed te combineren, ook met een luie en luxe stoel of een fauteuil die je al langer op het oog hebt.

Vintage bankstel aanbieding

Je profiteert bij ons van een vintage bankstel in de aanbieding, zonder dat je daarvoor hoeft te wachten op tijdelijke kortingen en acties. In plaats daarvan zorgen we er altijd voor dat je een zo laag mogelijke prijs betaalt. Je rekent de bank per maand af, vanaf het moment dat je die thuis hebt staan en je er daadwerkelijk op kunt zitten. Je maakt op die manier altijd een goede keuze, uiteraard inclusief gratis levering en montage. En is er een keer wat aan de hand met de bank? Ook het onderhoud is gratis en inbegrepen, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.

Goedkoop vintage bankstel online

Zoek je een goedkoop vintage bankstel dat je online kunt kopen? Dankzij onze lease voor banken maak je daarmee een uitstekende keuze. Bekijk de verschillende modellen die je online kunt bestellen. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je snel een nieuwe bank hebt staan waarop jij heerlijk onderuit kunt zakken of samen wat kunt drinken.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!