Hoekbank Siero

 

Bank Garda

Hoekbank Ted

Bank Graydon

Bankstel kopen

Een bankstel kopen doe je meestal niet alleen. Je neemt iemand mee die samen met jou gaat proefzitten om op deze manier de ideale bank te vinden. Je nieuwe bankstel moet niet alleen mooi, maar tevens ook comfortabel zijn, waardoor je er graag zoveel mogelijk tijd op wilt doorbrengen. Grote meubelwinkels afstruinen kan een behoorlijke tijdrovende en vermoeiende klus zijn. Er is vaak dusdanig veel keuze dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Onze inkopers hebben het voorwerk al voor je gedaan. Ze hebben de banken reeds voor je uitgeprobeerd waardoor je er zeker van kunt zijn dat de bank die je koopt ook daadwerkelijk lekker zit. Over smaak valt niet te twisten daarom mag je het uiterlijk van je bank lekker zelf uitkiezen, maar dan gewoon thuis op je oude bank die inmiddels echt wel aan vervanging toe is.

Bankstel leasen

Waarom zou je heel veel geld in 1x uitgeven aan een dure bank als je de kosten ook kunt spreiden over meerdere jaren. Je betaalt een klein bedrag per maand en in ruil hiervoor ontvang je een bank van ons die minimaal 5 jaar meegaat. Na deze periode kunnen we de recyclen of je kunt hem voor een nader te bepalen restbedrag overnemen van ons. Je kunt ervoor kiezen om een leren bankstel of een stoffen bankstel te nemen. Naast het materiaal kun je ook kiezen uit een grote reeks kleuren. Of je nu gaat voor een cognac lederen bankstel of misschien wel een grijze stoffen bankstel, ze zullen beide aan je verwachtingen voldoen om we de bankstellen voor je geselecteerd hebben op kwaliteit. Een bankstel op afbetaling was nog nooit zo bereikbaar en het mooiste moet nog komen: je hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit. Heb je toch hulp nodig bij de zoektocht naar een nieuw bankstel, vraag dan aan iemand om met je mee te kijken of vraag het aan onze medewerkers van de klantenservice.

Bankstel huren

Met leasen en huren wordt meestal hetzelfde bedoeld. Je kunt nu supervoordelig een bankstel huren en in termijnen betalen. We bezorgen het bankstel en zetten het op de gewenste plek neer in je woonkamer. Daarna draaien we de pootjes eronder en nemen het afval weer mee. Op deze manier kun je meteen genieten van je nieuwe bankstel. Nodig alvast je beste vrienden, zodat wanneer je het nieuwe bankstel van ons ontvangt je meteen lekker kunt gaan zitten om een potje voetbal of iets anders samen te gaan kijken.