Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Bankstel kopen: waar op letten?

Een nieuw bankstel kopen en benieuwd waar op te letten? Het is belangrijk dat je goed nadenkt over waar je de bank goedkoop kunt bestellen, waar je de oude bank laat en dat de bank voldoet aan een paar belangrijke kwaliteitseisen.

We zetten een aantal tips voor je op een rij om op te letten als je een nieuwe hoekbank in leer wilt kopen. Of als je een 2-zits of een 3-zits zoekt natuurlijk, net als iedere andere nieuwe bank voor bij jou in de (woon)kamer.

Waar goedkoop bankstel kopen?

Benieuwd waar je goedkoop een bankstel kunt kopen? Waar je in ieder geval op moet letten zijn de aanbiedingen en de manier waarop je die afrekent. Een bank is een grote uitgave, waar veel mensen jaren voor moeten sparen. Dat is lastig, vooral als de huidige bank eigenlijk aan vervanging toe is en je het geld nog niet beschikbaar hebt.

Een betaalbaar alternatief is lease, waarmee je betaalt vanaf het moment dat je op de bank kunt zitten. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarmee je de kosten over de komende jaren kunt spreiden. Wij leggen je uit hoe lang het bankstel meegaat, zodat je daar rekening mee kunt houden in de verdeling van de kosten over die periode.

Waar laat ik mijn oude bankstel?

Iets waar niet veel mensen op letten, maar wat wel heel belangrijk is, is waar je de oude bank laat. Kun je die op laten halen of wellicht zelf nog verkopen? In het laatste geval krijg je daar misschien nog een mooi bedrag voor, waardoor de nieuwe bank weer wat goedkoper uitvalt.

Wat is een bankstel?

In principe noemen we zowel de 2-zits, de 3-zits als de hoekbank een bankstel. Het is vooral belangrijk om goed te letten op de stof of het leer dat je daarvoor kiest. Kijk goed naar de kleur, net als naar de kwaliteit van de gebruikte materialen. Dit is van invloed op hoelang een bankstel meegaat.

Tip: vertrouwen op een bank van goede kwaliteit? Bij ons is het eventuele onderhoud gewoon gratis, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.

Waar moet een goed bankstel aan voldoen?

Benieuwd waar een goed bankstel aan moet voldoen of waar je verder op moet letten als je een bank koopt? Wij leggen je uit over het leer en over de stofsoorten, zodat je daar op basis van lease een goede keuze uit kunt maken. De beste keuze om een nieuwe bank te kopen, zonder dat je daar eerst jaren voor dient te sparen. En aangezien de bankstellen lang meegaan heb je daar vervolgens jarenlang ontzettend veel plezier van. Heerlijk om op te liggen of om met het hele gezin lekker op te kunnen zitten.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?