Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Bankstel 3 zits

Een bankstel in 3 zits kopen of op zoek naar een 2 zits aanbieding? Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waar je met 2 of 3 personen op kunt zitten. En twijfel je over de beide formaten en afmetingen? Dankzij de 2,5 zits banken kun je er ook precies tussenin gaan zitten. Op die manier is er altijd een bank beschikbaar die goed in de woonkamer past en die aansluit bij wat je voor ogen hebt.

Leren bankstel 2 en 3 zits

Zoek je een leren bankstel in 2 of 3 zits, bijvoorbeeld met een barok stijl? Het zijn mooie banken met een heel eigen karakter en stijl, waardoor ze van grote toegevoegde waarde zijn in het interieur. Daarnaast heb je de keuze uit een aantal andere stijlen, afhankelijk van hoe jij het interieur hebt ingericht of hoe je dat voor je ziet met de nieuwe spullen.

Bankstel 3,5 zits

Wil je de bank aan de andere kant zo groot mogelijk maken en is een 3 zits bankstel daarvoor niet voldoende? Je kunt een 3 en 2 zits bankstel combineren of gebruik maken van een 3,5 zits bank. Op die manier is er meer plaats om er allemaal samen op te gaan zitten.

Uiteraard zijn er ook hoekbanken beschikbaar, zodat je de bank in één stuk groter kunt maken. Op die manier is er plaats voor iedereen die erbij wil komen zitten of kun je daar zelf uitgebreid op liggen. Op die manier sluit de bank goed aan bij waar je naar op zoek bent voor de kamer.

Bankstel 3 en 2 zits

Wil je de banken in een leuke opstelling zetten? Het kunt het bankstel 2 en 3 zits in de aanbieding samen kopen, om die tegenover of naast elkaar te zetten. Op die manier creëer je eenvoudig een gezellige hoek, waarin je een mooie salontafel kunt plaatsen. Het is de makkelijkste methode om een gezellige hoek te maken in bijvoorbeeld de woonkamer. Ga er samen zitten om wat te drinken of om te genieten van een leuke serie of een goede film. Wij zorgen ervoor dat je de keuze hebt uit verschillende 2 en 3 zits bankstellen van goede kwaliteit.

3-2-1 zits bankstel

Zoek je een 3 zits bankstel, een 2 zits bankstel of zelfs een 1 zits bankstel? Je hebt online de keuze uit allerlei banken, die je kunt kopen op basis van lease. Dat betekent dat je er niet eerst jaren voor hoeft te sparen. In plaats daarvan komen we de bank gratis bij je leveren en ook gratis monteren. Je betaalt vanaf het moment dat je zelf op de bank kunt zetten een vast bedrag per maand. En is er een keer iets aan de hand met de bank? Het onderhoud is gratis en inbegrepen, dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?