Banken vergelijken

Het is altijd goed om de verschillende aanbieders van banken met elkaar te vergelijken. Simpelweg, omdat er bedrijven zijn die hoge marges hanteren, waardoor de banken een stuk duurder zijn dan bij hun concurrenten. Wij houden de marges graag laag waardoor onze klanten kunnen profiteren van de goedkoopste banken van hoge kwaliteit. Niet voor niets dat we garanderen dat ze minimaal 5 jaar moeten kunnen meegaan.

Bekijk alle hoekbanken

Aanbod banken in verschillende prijs klasses

Van een eenvoudige 2 zits bank tot een luxe 3 zits bank of hoekbank. We hebben een zeer uitgebreid aanbod banken in diverse prijsklassen waardoor je altijd zult slagen. Is dit geen fijne gedachte? Wat nog prettiger is, is dat je niet in 1x honderden euro’s hoeft uit te geven voor een nieuwe bank. Bij ons koop je namelijk geen bank, maar je least er een. Lease heeft een aantal grote voordelen ten op zicht van lease. We noemen ze even voor je op. - Je hoeft niet in 1x veel geld uit te geven - Je betaalt een vast laag bedrag per maand - De bank is van een betere kwaliteit dan die wat je in de winkel kunt kopen - Na 5 jaar kun je de bank voor een klein restbedrag kopen of je ontvangt korting op je nieuw lease-periode - Geen BKR registratie Zoals je ziet zitten er nogal wat voordelen aan het leasen van een bank. Niet gek dat het leasen van banken, boxsprings en eettafels steeds populairder wordt in Nederland. Binnenkort kun je zelfs de hele inrichting van je huis bij ons leasen. Wanneer je tegenwoordig een huis koop, kun je maar 100% van de marktwaarde financieren. Tenzij je over veel spaargeld beschikt is er vaak geen geld meer over voor de inrichting van je huis. Dit is waar meubel lease om de hoek komt kijken.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een bank?

Een 3 zits bank in de kleur antraciet vult meteen je halve woonkamer afhankelijk van hoe groot je woonkamer is natuurlijk, maar om je een idee te geven wat de impact kan zijn van het hebben van een 3 zits bank in de kleur antraciet. Lichte muren met een antraciet bank dat is de ideale combinatie omdat je antraciet hoekbank er op deze manier qua kleur en beleving het beste uitspringt.

Antraciet lederen bankstel

Allereerst de kwaliteit is belangrijk, maar waar moet je dan op letten als je weinig tot geen verstand hebt van zitmeubelen? Het geraamte van de bank bestaat uit hout. De kwaliteit van het hout is daarom essentieel. Vraag daarom gerust van welk hout het geraamte van de bank gemaakt is. De veren in een bank zijn net als bij een boxspring bepalend voor het comfort. De een zit liever iets steviger waar de ander weer liever iets zachter zit. Kijk daarom naar wat voor type veren worden gebruikt in je nieuwe bank.