Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

aeroplus proefliggen


Voor onze uitprobeergarantie stellen wij de volgende voorwaarden: Je hebt, per bestelling, eenmalig de gelegenheid om gebruik te maken van de uitprobeergarantie.

Bekijk alle matrassen

  • De 100 proefdagen zijn van toepassing op één bestelling per adres/of klant met een maximum van twee éénpersoonsmatrassen.

  • Heb je een Aeroplus matras al eens eerder uitgeprobeerd en geretourneerd? Dan vervalt het recht om het matras 100 dagen gratis uit te proberen. Het nieuwe matras valt dan enkel onder het herroepingsrecht.

  • Wij nemen uitsluitend onbeschadigde en schone matrassen aan.

  • De ontbindingstermijn verstrijkt om middernacht op de 125e dag na de dag waarop het matras is geleverd. Het recht dient binnen deze periode te worden uitgeoefend
    en bij de DBC Customer Service kenbaar gemaakt te worden.

  • De ingangsdatum van de 5 jaar garantie blijft de dag van aankoop van het eerste matras. In deze periode kun je slechts eenmaal een matras bestellen en annuleren.

  • Indien je jouw matras met gegronde klachten terugstuurt en een vervangend matras ontvangt, gaat de proefperiode opnieuw in vanaf de dag dat je jouw vervangend matras ontvangt.

Is het aangekochte Aeroplus matras om welke reden dan ook voor jou toch niet naar wens? Neem dan contact met ons op via klantenservice@dekbed-discounter.nl. Wij komen het Aeroplus matras gratis ophalen en jij krijgt jouw aankoopbedrag uiteraard netjes teruggestort.Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Luxe Verkoelend Dekbed - All Season

Luxe Verkoelend Dekbed - All Season

29,99

Hoofdkussen - All Year

Hoofdkussen - All Year

7,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

9,99

Maak een keuze