Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Nice Dreams - 4D SPORTS - ALL YEAR DEKBED

(1)
Materiaal vulling
100% Polyester
Warmteklasse
3
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Variant
Aantal

99,99

119,- adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Nice Dreams - 4D SPORTS - ALL YEAR DEKBED

Slapen is essentieel voor een goede gezondheid en dagelijks welzijn. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het dekbed waar je onder slaapt. De 4D Air Sports Collection is ontwikkeld met de focus op een optimale nachtrust. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van dit geavanceerde dekbed en leggen we uit waarom het zo'n goede keuze is.

Vier dimensies van comfort
De naam '4D' verwijst naar de vier aspecten die centraal staan bij het ontwerp van deze collectie: afvoer van zweet, luchtdoorlatendheid, klimaatbeheersing en ventilatie. Deze elementen zijn cruciaal voor een ongestoorde slaap en zijn met precisie geïntegreerd in het ontwerp van het dekbed.

1. Mesh Fabric - De ademende toplaag
De eerste laag van het dekbed is gemaakt van mesh fabric, een materiaal dat je wellicht kent van sportkleding. Deze laag zorgt voor een uitstekende luchtdoorlatendheid en voert vocht effectief af. Tijdens je slaap produceer je zweet, maar dankzij deze technologie wordt transpiratie verminderd en het vocht snel afgevoerd.

2. Microfiber - De wonderlaag
De tweede laag bestaat uit microfiber, bekend van de wonderdoekjes. Dit materiaal staat bekend om zijn anti-allergische eigenschappen en het vermogen om snel te drogen. Het is bovendien gemakkelijk te wassen, waardoor je dekbed altijd fris en hygiënisch blijft.

3. Holle vezel - De kern van comfort
De kern van het dekbed is gevuld met holle vezels. Deze vezels zijn bijzonder omdat ze extra zacht en isolerend zijn, maar ook antiallergisch. Het voordeel van een holle vezel kern is dat deze gemakkelijk te wassen en te drogen is, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor de juiste isolatie. Zo is het dekbed nooit te warm of te koud.

Slapen bij de ideale kamertemperatuur
Onderzoek toont aan dat de meeste mensen het beste slapen bij een gemiddelde kamertemperatuur. De 4D Air Sports Collection is precies daarop afgestemd. Het dekbed helpt om je lichaam op een optimale temperatuur te houden, ongeacht de seizoenen.

Wasbaarheid en duurzaamheid
Een ander voordeel van de 4D Air Sports Collection is de wasbaarheid. Het dekbed kan gewassen worden op 40 °C en is geschikt voor een ruime wasmachine. Dankzij de sneldrogende eigenschappen is het dekbed ook snel weer klaar voor gebruik.

Oftewel...
Het 4D Air Sports dekbed is een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan slaapcomfort en kwaliteit. Met de geavanceerde materialen en constructie biedt het dekbed een ongeëvenaarde slaapervaring. Probeer het zelf en ervaar het verschil.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal vulling 100% Polyester
Materiaal tijk 100% Microfiber + Mesh stof (100% Polyester)
Warmteklasse 3
Vulgewicht 300 gram
Eigenschap Sports dekbed, lucht ventilererend en vochtabsorberend
Wasvoorschrift Wasbaar op 40°C
Geschikt voor droger
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (1)

Prima dekbed
Dit dekbed voldoet goed. Hiervoor had ik een zuiver donsdekbed, maar dat was veel te warm. Ondanks de vorst gingen de slaapkamerramen steeds verder open, omdat het niet uit te houden was. Met dit dekbed blijf ik lekker warm en hoef ik geen benen en armen meer buiten het dekbed te steken. En de ramen kunnen weer op een normale stand open staan. Het dekbed ventileert prima en houdt je lichaamstemperatuur goed vast. Zeker een aanrader.

Mieke

    Laatst bekeken producten