Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Mondkapjes Wit - Megapack 50 stuks

Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Mondkapjes Wit - Megapack 50 stuks

Zoals iedereen inmiddels weet, worden mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het openbaar vervoer. Nu het aanbod overal zo groot is, ziet de gemiddelde consument door de bomen het bos het niet meer. Toch zijn er punten waar je op moet letten bij het selecteren van jouw mondkapje. Dat zijn de verschillende, hoog aangeschreven keurmerken en certificaten. De mondkapjes zijn ISO 9001:2015 en CE gecertificeerd en hebben als één van de weinige maskers ook een DEKRA en TUV certificaat. Met deze mondkapjes kun je vrij en beschermd reizen vanaf nu!

Veilig, betrouwbaar en van extra stevig materiaal gemaakt:
Deze mondkapjes, gemaakt van topkwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een uitstekende filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Wat ze vooral onderscheidt, is dat ze extra stevig zijn en niet snel scheuren. In tegenstelling tot de meeste mondkapjes die worden aangeboden, zijn deze gemaakt van materiaal dat veel duurder en sterker is en dat voel je al met een simpele aanraking. Verder zijn ze voorzien van een zachte, elastische oorlus die niet irriteert. De mondkapjes zijn ideaal voor het effectief filteren van lucht. Voor dit product hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden om op die manier zoveel mogelijk in de behoefte van onze klanten in Nederland en België te kunnen voorzien. Bescherming en veiligheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Uitvoerig getest op kwaliteit binnen het strenge eisenpakket van de EU
Bij het kiezen van het juiste mondkapje kun je vertrouwen op de babbel van een verkoper, maar veel veiliger is het om te gaan voor het product wat het hoogst aangeschreven wordt, door onafhankelijke organisaties. Deze mondkapjes zijn uitvoerig getest op hun kwaliteit en de algehele klanttevredenheid binnen het strenge eisenpakket van de Europese Unie. Verder is de organisatie die ze produceert ook getoetst en uiterst betrouwbaar bevonden. Zo kun jij er zeker van zijn dat je topkwaliteit mondkapjes in huis haalt!

Let op: de mondkapjes zijn niet voor medisch gebruik en gaan dus niet ten koste van onze helden in de zorg!

Deze mondkapjes zijn bestemd voor éénmalig gebruik.

Retourneren niet mogelijk. Om hygiënische redenen gelden er afwijkende voorwaarden op dit product.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Laatst bekeken producten

Kees
Kan ik je helpen?