140x70 moltons

Een 140x70 molton kopen? Goed geschikt voor kinder-, baby- en peuterbedden. Bedjes voor de kleintjes, die je met deze molton op een mooie en bovendien zelfs waterdichte manier kunt opmaken. Een fijn idee om gele vlekken in het matras te voorkomen, als er een keer een ongelukje gebeurt. En heeft je kleine last van allergieën of zoek je bijvoorbeeld naar een model in katoen? Je kunt online de moltons in 140x70 met elkaar vergelijken, zodat je daar een goede keuze voor maakt.

Bekijk de 140x70 moltons en de andere maten die er beschikbaar zijn, eenvoudig af te stemmen op de maat van het matras dat je gebruikt. In katoen en andere materialen, waarmee de modellen zo hun eigen eigenschappen hebben. Een belangrijke keuze binnen de rest van het beddengoed, om jouw bed daarmee compleet op te kunnen maken. Voor een goede bescherming van het matras, zodat die eenvoudig langer meegaat en je minder snel last krijgt van gele vlekken en andere vormen van vuil.

Bekijk alle moltons

140x70 moltons en andere maten

Een van de 140x70 moltons kopen? Goed geschikt voor op een kinderbed, een peuterbed of een babybed. En daarnaast heb je natuurlijk de keuze uit een aantal andere afmetingen, om ieder bed in huis op de juiste manier op te maken en goed te kunnen beschermen. Bekijk de modellen voor de eenpersoonsbedden, de tweepersoonsbedden en ook voor de twijfelaars in 140x200 centimeter.

Wij maken het je online graag gemakkelijk. Kies een molton hoeslaken in 140x70. Voor een regulier matras voor je kleine, net als wanneer je een boxspring hebt staan. Met een topper of zelfs met een split topper, in een van de andere maten die er beschikbaar zijn. Voor de ideale molton met de juiste ‘hoogte’, om die gemakkelijk om het matras heen te trekken en het bed daarmee op te maken.

Moltons 140x70 in katoen en andere materialen

Je kunt de 140x70 molton bestellen in katoen, net als in een aantal andere materialen. Het katoen biedt een aantal fijne eigenschappen, zoals een goede vochtregulatie. Dat voorkomt dat het te warm of te koud zal worden in bed. Zodat je kleine er fijn in door kan slapen en je zelf ook automatisch profiteert van een betere nachtrust.

Doe online inspiratie op met katoen en polyester, net als met de 140x70 moltons en de andere maten die er beschikbaar zijn. Of bekijk ons complete assortiment, bijvoorbeeld om polyester en katoen-polyester goed met elkaar te kunnen vergelijken en daar een keuze uit te maken.

Een molton in de maat 140x70 aanschaffen

Een molton in 140x70 kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende modellen, goed geschikt om het bed mee op te maken. En het matras mee te beschermen. In een aantal gevallen zelfs waterdicht, zodat je geen last meer zal hebben van de bekende lelijke gele vlekken. Zorg ervoor dat je kleine heerlijk comfortabel kunt slapen en jij de hygiëne van het matras goed kunt beschermen en behouden. Bestel online een van de 140x70 moltons, dan gaan wij er vanuit voorraad meteen mee aan de slag om de verzending naar jouw adres in orde te maken.