Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Moltons peuterbed

Een molton voor een peuterbed kopen? Wij maken het je gemakkelijk met de verschillende maten en materialen die er beschikbaar zijn. Voor een molton hoeslaken of een matrasbeschermer, net als wanneer je een onderlegger zoekt. Speciaal geschikt voor de bedden voor kinderen, zoals het peuterbed dat je hebt staan. Online te bestellen bij ons uit de eigen voorraad, voor een snelle verzending naar jouw adres.

Je hebt de keuze uit verschillende maten. Meet het matras op het bed op, in de lengte en in de breedte. Op die manier bestel je eenvoudig de juiste molton of een hoeslaken. Kijk vervolgens naar de verschillende toepassingen, voor waterdichte bescherming of een lekker zacht model. In diverse materialen, die je online gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken.

Je kunt online een peuterbed molton kopen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Geschikt voor kinder-, baby- of peuterbedden, afhankelijk van wat je hebt staan. Om je kleine daar heerlijk op te laten slapen, zodat jij ook geniet van een betere nachtrust. Met goede bescherming van het matras, zelfs waterdicht om lelijke gele vlekken gemakkelijk te kunnen voorkomen.

Bekijk alle moltons

Molton voor het peuterbed in verschillende maten

Een molton voor een peuterbed kopen? Beschikbaar in diverse maten, zoals 80x120. En gaat het je om een groter bed met een breedte van 90 en een lengte van 200 of meer? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je online de verschillende maten met elkaar kunt vergelijken. Af te stemmen op de maat van het matras, zodat je de molton daar omheen kunt trekken.

Met een molton hoeslaken, een matrasbeschermer of een onderlegger zorg je er eenvoudig voor dat het matras goed beschermd blijft als je kleine ligt te slapen. Beschermd tijdens het transpireren en ook voor kleine andere ongelukjes. Dankzij een mooie katoenen molton met goede vochtregulatie of bijvoorbeeld een waterdicht model van polyester en microvezel. Materialen die een goede anti-allergie werking hebben, zodat je ook daar eenvoudig voor kunt zorgen. Op die manier hebben de peuterbed moltons van alles te bieden, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

Een ander type dan molton onderlegger voor een peuterbed nodig?

Je kunt online de moltons voor peuterbedden bekijken, net als de diverse andere modellen die er beschikbaar zijn. Ontdek bijvoorbeeld ons assortiment voor in de wieg, al beschikbaar vanaf 40x80 en in de andere populaire maten. En bekijk daarnaast ons complete assortiment voor kinderen, zodat je hun bed in iedere fase en bij iedere lengte uitstekend kunt beschermen.

Doe online inspiratie op met de verschillende moltons die er beschikbaar zijn. Gewoon online en meteen bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending direct voor je in orde kunnen maken. Altijd een goede keuze voor een molton matrasbeschermer, een hoeslaken of een onderlegger voor het peuterbed.

Koop nu jouw peuterbed molton

Bestel meteen online, dan gaan we aan de slag met jouw peuterbed molton. We maken de verzending in orde, zodat je het bed daarmee snel op kunt maken. Om jouw kleine erop te laten slapen en ook zelf te genieten van een fijne nachtrust. Ontdek de fijne en zachte materialen of zorg voor waterdichte bescherming. Een molton voor een peuterbed is op die manier altijd een goede keuze, terwijl je een scherpe prijs betaalt voor de mooie materialen die er hiervoor beschikbaar zijn.

Kees
Kan ik je helpen?