Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Moltons baby

Een molton voor jouw baby kopen? Baby’s en kinderen slapen het best in een bedje dat je lekker voor ze opmaakt. Met fijne en zachte materialen, waarmee je bovendien het matras uitstekend kunt beschermen. Een fijne en praktische keuze, zodat je ook de levensduur van het bed gemakkelijk met een paar jaar kunt verlengen.

Hoe dat kan? Combineer een hoeslaken met een matrasbeschermer of een onderlegger. We spreken dan van een molton. Die plaats je onder het standaard hoeslaken. Waterdicht of op basis van een fijn zacht materiaal, in de beide gevallen om ervoor te zorgen dat je het bed compleet kunt opmaken. Waarmee je meerdere lagen van bescherming aanbrengt, om de kwaliteit en hygiëne van het matras goed te waarborgen.

Je hebt online de keuze uit diverse baby moltons. Ideaal voor op een kinder-, baby- of peuterbed, bijvoorbeeld dankzij de juiste maat daarvan. In 40x80 voor de kleinste bedjes, net als in 80x120 en de andere kleine maten waar je wellicht naar op zoek bent. Direct bij ons uit de eigen voorraad, waarmee we de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk in orde maken.

Bekijk alle moltons

Diverse baby moltons

Benieuwd naar de diverse baby moltons en hoeslakens die er beschikbaar zijn? Bekijk de modellen in katoen, als typische en comfortabele keuze. Het materiaal biedt een goede vochtregulatie en is op die manier meteen een goede keuze. Die ook de temperatuur in bed goed kan reguleren, zodat jouw baby het niet te warm en niet te koud zal hebben. Belangrijk, omdat dit de basis vormt voor een fijne nachtrust waar je ook zelf van kunt profiteren.

Daarnaast kun je gebruik maken van de moltons voor baby’s in bijvoorbeeld polyester of katoen-polyester. Twee materialen die ook waterdichte bescherming mogelijk maken. Dat voorkomt vervelende gele vlekken in het matras, als het ’s nachts een keertje mis mocht gaan en je nog niet de kans hebt gehad om je kleine op tijd een luier aan te trekken. Een prettig idee, net als wanneer je kleine relatief veel ligt te zweten.

Een ander type dan molton onderlegger voor de baby nodig?

Bekijk de verschillende matrasbeschermers en onderleggers voor baby’s, net als de hoeslakens die er beschikbaar zijn. En vergelijk ze bijvoorbeeld met de ledikant moltons, die vaak al een maat groter zijn. Bekijk alle maten en modellen voor kinderen,zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

We helpen je online graag inspiratie opdoen met de moltons die er beschikbaar zijn. Goed van kwaliteit en in de materialen die je zoekt, net als op basis van de afmetingen die je nodig hebt om er het bed mee op te maken.

Een baby molton aanschaffen

Een baby molton kopen? Dat doe je eenvoudig online, omdat we de modellen gewoon voor je op voorraad hebben. Wij zorgen ervoor dat we de verzending snel in orde maken, zodat je de molton voor jouw baby snel in huis hebt en je daar het bed mee kunt opmaken. Maak online je keuze, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en heb je snel de fijnste materialen in huis.

Kees
Kan ik je helpen?