Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Moltons ledikant

Een molton voor een ledikant kopen? Kies de ideale maat, waarmee je het bedje voor je kleine gemakkelijk en mooi op kan maken. Je hebt de keuze uit diverse hoeslakens, matrasbeschermers en onderleggers. De ideale keuze op een kinderbed, om die waterdicht te beschermen of om voor een lekker zacht materiaal te zorgen. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending snel voor je in orde kunnen maken.

Je hebt de keuze uit mooie modellen en de juiste afmetingen, zodat je het bed compleet kunt opmaken. Met een molton om het matras, en daar overheen een hoeslaken. Om daar vervolgens het dekbed met de dekbedovertrek op te leggen. Dat zijn de belangrijke onderdelen van het bed, waarbij een molton voor een ledikant dus een belangrijke rol speelt.

Bekijk de molton hoeslakens, de matrasbeschermers en de onderleggers voor een ledikant. Stuk voor stuk modellen in hoge kwaliteit, waar we veel waarde aan hechten. Het voorkomt slijtage en lelijke gele vlekken in het matras. In plaats daarvan kun je die zo lang mogelijk mooi en schoon houden, ook als je kleine een keer een ongelukje heeft.

Bekijk alle moltons

Verscheidene ledikant hoeslaken moltons

Benieuwd naar de diverse ledikant hoeslakens en moltons? Je kunt ze online op je gemak met elkaar vergelijken. Bijvoorbeeld aan de hand van de materialen die er beschikbaar zijn. Kies voor het fijne katoen met een goede vochtregulatie, of voor polyester en microvezel dat ook beschikbaar is voor een waterdichte bescherming. Op die manier heb je de keuze uit diverse mooie materialen, waarmee je het bed op een uitstekende manier op kunt maken.

En specifiek op zoek naar anti-allergie of anti-huisstofmijt? In die gevallen kun je gebruik maken van polyester of microvezel. Twee materialen voor een ledikant molton, waarmee je voorkomt dat je kleine last zal hebben van allergieën. Wij zorgen er online voor dat je er alle kanten mee op kunt, zodat je altijd een goede keuze maakt.

Meer moltons naast het ledikant

Bekijk de moltons voor het ledikant, net als voor een kinder-, baby- of peuterbed dat je thuis hebt staan. De peuterbed moltons hebben andere afmetingen, zodat je de modellen op basis daarvan met elkaar kunt vergelijken. Doe online inspiratie op met de verschillende moltons voor kinderen, of met alle modellen die er online beschikbaar zijn. Op die manier zie je niets over het hoofd, zodat je een goede keuze kunt maken en wij kunnen zorgen voor de snelle verzending naar jouw adres.

Koop nu jouw ledikant molton

Een ledikant molton kopen en benieuwd hoe dat werkt? Wij hebben de modellen voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Op die manier heb je de ledikant molton snel in huis, zodat je het bed daarmee kunt opmaken en je kleine er meteen op kunt slapen. Op een matrasbeschermer, een onderlegger of een molton hoeslaken, afhankelijk van de eigenschappen die je zoekt. 100% waterdicht, lekker warm en lekker zacht: afgestemd op hoe jouw kleine het liefst slaapt.

Kees
Kan ik je helpen?