Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Rijd voordelig in een nieuwe Mini Cooper dankzij Dekbed-Discounter.nl
 
In een tijd waarin de kosten voor het bezitten van een auto de pan uit rijzen, komt Dekbed-Discounter.nl met een aanbod dat te mooi lijkt om waar te zijn. Voor slechts €299 per maand kun je namelijk in een gloednieuwe Mini Cooper rijden. Dit bedrag is all-in, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten zoals verzekering, wegenbelasting, onderhoud en banden. Ideaal voor wie op zoek is naar een zorgeloze rijervaring zonder de financiële lasten van het volledige eigendom.
 
Hoe is dit mogelijk?

Je vraagt je misschien af hoe Dekbed-Discounter.nl dit voor elkaar krijgt. Het antwoord is simpel: door samen te werken, creëren we een win-winsituatie. Als bestuurder van de Mini Cooper maak je namelijk ook reclame voor Dekbed-Discounter.nl door middel van enkele stijlvolle stickers op je auto. Hierdoor draagt het bedrijf graag een steentje bij aan de leasekosten.

De voorwaarden op een rij:
  • Private lease: Geen bijtelling
  • Maandbedrag: €299 all-in
  • Contractduur: 48 maanden, maar flexibel opzegbaar na 12 maanden
    Inclusief:
  • All risk verzekering
  • Wegenbelasting
  • Onderhoud
  • Banden

Dit aanbod is perfect voor iedereen die graag in een nieuwe auto rijdt maar niet zit te wachten op de hoge kosten en het gedoe dat hier normaal bij komt kijken. Bovendien is het een unieke kans om bij te dragen aan de zichtbaarheid van een bedrijf, terwijl je zelf profiteert van een fantastische deal.

Ben je geïnteresseerd in dit unieke aanbod of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dekbed-Discounter.nl. Pak deze kans en rijd binnenkort rond in je eigen, flitsende Mini Cooper!

 

 

 
 
Kees
Kan ik je helpen?