80x190 matrassen

Een matras in 80x190 is fijn compact, om daar ook in een kleinere slaapkamer goed gebruik van te kunnen maken. Iets smaller dan standaard en bovendien wat korter dan gebruikelijk. En het matras is natuurlijk goed geschikt om te combineren met een tweede model in een 2-persoonsbed. Voor een zacht en een medium of een hard matras. Je hebt binnen de 80x190 matrassen de keuze uit verschillende stijlen en materialen. Altijd in hoge kwaliteit, zodat je daarmee kiest voor niets minder dan het beste. Goedkoop en in de aanbieding, of bij ons uit de nieuwe collectie met mooie modellen.

Bekijk alle matrassen

Matrassen 80x190 in verschillende stijlen

Op die manier zorgen we voor de matrassen in 80x190, in de diverse stijlen. Dankzij de mooie kleuren die er beschikbaar zijn, voor een pocketvering of een boxspringmatras. En op zoek naar anti-allergie, anti-transpiratie of extra ademend? Wij zorgen ervoor dat je online een keuze kunt maken uit de brede collectie.

Hoge kwaliteit materiaal 80x190 matrassen

De hoge kwaliteit 80x190 matrassen zijn er in diverse materialen. Zoals in katoen en in dons, net als in polyester, in latex en natuurlijk in het goedkopere microvezel. Bekijk de verschillende materialen en ga voor een zacht, medium of stevig matras. Voor een buikslaper, een rugslaper of een zijslaper. Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment.

80x190 matrassen kopen

Een van de 80x190 matrassen kopen? Bekijk onze online collectie, die we meteen vanuit voorraad kunnen leveren. Net als de smalle modellen in 70x200, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Goede kwaliteit voor de laagste prijs, om een goedkoop matras in 80x190 op de kop te kunnen tikken.