70x200 matrassen

Een matras in 70x200 is extra smal uitgevoerd. Een fijne keuze op een twijfelaar, om twee verschillende matrassen naast elkaar te kunnen leggen. In zacht en in medium of in hard. En bijvoorbeeld extra ademend of anti-allergisch, net als in anti-transpiratie. De twee matrassen van 70x200 zorgen samen voor een bed van 140cm breed, waarmee je kiest voor een twijfelaar. En er liever als 1-persoonsbed gebruik van maken? Dat kan in een kleine slaapkamer, dankzij het compacte bed.

Bekijk alle matrassen

Matrassen 70x200 in verschillende stijlen

De matrassen in 70x200 zijn er in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld voor een pocketvering matras of een boxspring matras, afhankelijk van waar je naar op zoek bent voor in de slaapkamer. Voor de buikslaper, de rugslaper en de zijslaper. Wij helpen je daar een goede keuze uit te maken, zodat je comfortabel kunt slapen en weer fris zal ontwaken.

Hoge kwaliteit materiaal 70x200 matrassen

Je kunt 70x200 matrassen in diverse materialen kopen, altijd op basis van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld dankzij het gebruik van katoen en tencel, net als op basis van koud- en traagschuim. En ben je op zoek naar microvezel of een ander synthetisch materiaal? Goede kwaliteit voor een lage prijs, zowel dankzij de aanbiedingen als de vaste lage prijzen die we berekenen. Opd ie manier koop je een mooi matras, ook in latex of in polyester.

70x200 matrassen kopen

Een matras in 70x200 kopen en daarvoor op zoek naar de beste aanbiedingen? Die vind je online, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. En bekijk ook de 70x150 matrassen, waarmee je kiest voor een fijn kinderbed. We hebben de diverse bedden voor je op voorraad, waarmee we ervoor zorgen dat je die op je gemak online kunt bestellen en snel bij je thuis hebt liggen.