70x150 matrassen

Een matras in 70x150 is een fijne keuze voor een kinderbed. Een kleine maat, waarmee je zorgt voor een goed matras voor een lage prijs. Dankzij de aanbiedingen, net als de rest van onze goedkope collectie. Beschikbaar in diverse stijlen en materialen, altijd op basis van goede kwaliteit. En eenvoudig online te bestellen, omdat we er vanuit onze eigen voorraad meteen voor je mee aan de slag gaan.

Bekijk alle matrassen

Matrassen 70x150 in verschillende stijlen

Bekijk de 70x150 matrassen in de verschillende stijlen. Op basis van pocketveren of voor een boxspring, afhankelijk van het type bed dat je hebt staan. Gestoffeerd in een van de mooie kleuren, of in wit om daar op een neutrale manier gebruik van te maken. Je kunt een van de 70x150 matrassen kopen, omdat we daar meteen voor je mee aan de slag gaan. We zorgen er op die manier voor dat je kunt profiteren van de aanbiedingen en de goedkope bedden die er beschikbaar zijn.

Hoge kwaliteit materiaal 70x150 matrassen

Op zoek naar een matras van 70x150 in bijvoorbeeld katoen, in polyester of in dons? Net als in koud- en traagschuim, of synthetisch op basis van microvezel. Van goede kwaliteit voor een fijn bed, waar je aan de andere kant gelukkig niet teveel voor betaalt.

70x150 matrassen kopen

Een van de 70x150 matrassen kopen? Wij maken het je met de aanbiedingen en de goedkope keuzes graag gemakkelijk. Net als met de 70x140 matrassen, waarmee je kiest voor een kleinere maat. Direct beschikbaar vanuit eigen voorraad, zodat we kunnen zorgen voor een snelle verzending. Bestel direct je matras in 70x150, dan zorgen wij ervoor dat je die snel in huis hebt.