Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Beschermhoes kussen

Een beschermhoes voor je kussen kopen? Wij maken het je graag gemakkelijk met de verschillende hoezen ter bescherming. Ter bescherming tegen transpiratie gedurende de nacht, om te voorkomen dat je last hebt van je allergieën of om een andere belangrijke reden. Als belangrijke laag tussen de vulling van het kussen en de kussensloop die je gebruikt. Je zorgt er hiermee eenvoudig voor dat je jouw kussen veel beter schoon kunt houden, om daar iedere avond hygiënisch op te kunnen slapen.

Een beschermhoes voor jouw kussen is wat dat betreft wat anders dan een kussensloop. Het kussen bestaat uit een vulling, met daaromheen de tijk. Daar kun je de beschermhoes omheen doen, om er vervolgens een kussensloop omheen te doen. De sloop is bedoeld om jouw kussen mooi bij je dekbed en bed te laten passen. De hoes helpt je het kussen te beschermen, zodat je daar hygiënisch op kunt slapen zonder dat je het iedere week hoeft te wassen.

Bekijk alle kussens

Verscheidene mooie zijden beschermhoezen voor kussens

Een beschermhoes voor een kussen kopen in een van de mooie materialen? Je kunt gebruik maken van zacht zijden, net als bijvoorbeeld van 100% katoen. Het katoen staat bekend om de goede vochtopname, waarmee je voorkomt dat het transpiratievocht in de rest van het kussen terecht zal komen. Je brengt als het ware een beschermende laag aan, om je kussen goed schoon te houden en daar langer hygiënisch gebruik van te maken.

Bekijk de zijden hoezen ter bescherming van je kussen, uiteraard beschikbaar in de verschillende populaire maten. Op die manier kies je een hoes die goed past bij jouw kussen. In 100% katoen vanwege de vochtopname, in mooi zijden of op basis van bijvoorbeeld polyester en microvezel om jouw allergieën te verminderen. Dankzij de gesloten structuur krijgen stof en huisstofmijt geen kans, zodat je daar veel minder last van zal hebben.

60x60 beschermhoezen, ook in andere maten

Je hebt online de keuze uit tal van beschermhoezen voor je kussen, beschikbaar in 60x60, in 60x70, 50x70 en een aantal andere afmetingen. Meet jouw kussen op en kies op basis daarvan een beschermhoes in de juiste maat. Dat garandeert een goede pasvorm, waardoor je het nauwelijks merkt dat je jouw kussen gebruikt met een beschermhoes. De kussenhoes biedt op die manier wel de bescherming, terwijl je daar verder op geen enkele manier last van hebt. Beschikbaar voor alle kussens, dus doe daarvoor online inspiratie op met ons uitgebreide assortiment.

Koop nu jouw beschermhoes voor een kussen

Een beschermhoes voor je kussen kopen? Wij maken het je online graag gemakkelijk om een kussenhoes te kopen. In mooi zijden, in 100% katoen of in een van de synthetische materialen. Bijvoorbeeld gemaakt van polyester en microvezel, zodat je veel minder tot geen last meer zal hebben van je allergieën. We hebben de hoezen voor jouw kussen natuurlijk netjes voor je op voorraad, waardoor we de verzending daarvan bovendien meteen voor je in orde kunnen maken. Bestel online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en heb je de beschermhoes voor je kussen snel in huis.

Kees
Kan ik je helpen?