Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Ga hier naar de 3 Halen = 1 Betalen actie

Langwerpige kussens

Langwerpige kussens kopen? Ze staan ook wel bekend als Spaanse kussens, vanwege het vele gebruik in het Mediterrane gebied. Je komt de kussens tegen in Spanje en ook in Portugal, in Italië en in een aantal andere landen. Langwerpiger dan de 60x70 kussens die in Nederland gebruikelijk zijn. Om het bed mooi mee op te maken, als aanvulling op de rest van de kussens die je gebruikt als als fijn kussen om goed op te kunnen slapen.

Binnen de kussens die langwerpig zijn heb je uiteraard de keuze uit een aantal verschillende uitvoeringen. Vaak zijn de kussens relatief stevig en hard, dus houd daar rekening mee. Vooral op een zacht matras kan de afstand tussen de hoogte van je hoofd en de rest van je lichaam daardoor relatief groot worden. Fijn als je een stevig postuur hebt, maar wellicht minder goed geschikt als je meer tenger bent.

Bekijk alle kussens

Langwerpige kussens en andere typen

De langwerpige kussens zijn er in 70cm breed, net als in een aantal andere afmetingen. Soms tot wel 150cm lang, zoals men daar in Spanje gebruik van maakt. Goed geschikt voor 2 personen, mits jullie niet te veel draaien tijdens het slapen. Bekijk daarnaast ook de diverse andere modellen, om de kussens onderling te combineren en het bed daarmee mooi op te kunnen maken.

Je hebt binnen de kussens die langwerpig zijn bovendien de keuze uit stevige modellen op basis van veren of bijvoorbeeld traagschuim. En op zoek naar een zachter kussen? Dan zijn dons en wol over het algemeen beter geschikt. Zo kies je zelf voor het kussen waarop jij graag slaapt. Voor een comfortabele nachtrust en om daarna weer fris wakker te worden.

Diverse materialen langwerpige kussens

Je hebt de keuze uit langwerpige kussens in een aantal verschillende materialen, net als een aantal handige alternatieven. Heb je bijvoorbeeld last van snurken of merk je dat jouw nek, schouders en rug niet de juiste ondersteuning krijgen? Hier kun je met een orthopedisch kussen verandering in brengen. Je zorgt er daarmee voor dat je heerlijk comfortabel kunt slapen, waarbij de wervels uit je nek en de rug netjes met elkaar in lijn zijn.

Doe online inspiratie op met de verschillende kussens die je kunt kopen. Langwerpig of vierkant, zodat je qua vorm en afmeting alle kanten op kunt. Net als met de verschillende materialen en natuurlijk op basis van de stevigheid en hardheid. Voor een hard en stevig kussen met veel ondersteuning. Of een zacht kussen, waarop je ook op je buik goed kunt slapen.

Koop nu jouw langwerpige kussen

Jouw langwerpige kussen kopen? Bekijk de Spaanse kussens bij ons uit het brede assortiment, dat direct vanuit eigen voorraad beschikbaar is. In diverse maten, zoals 70cm breed tot wel 150cm breed. Doe online inspiratie op met de verschillende mooie modellen en vergelijk de materialen voor de kussens. Combineer de Spaanse en langwerpige kussens met een kussensloop in dezelfde maat, zodat je het bed daarmee op kunt maken of je op de bank voor een mooi kussen kunt zorgen. Bestel je meteen online? Wij gaan er voor je mee aan de slag en maken de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk voor je in orde.

Kees
Kan ik je helpen?