Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Kussen Ergonomisch - Orthopedisch

(24)
Merk
Materiaal vulling
Traagschuim
Stevigheid
Medium
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Aantal

24,99

44,99 adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Kussen Ergonomisch - Orthopedisch

Ben je op zoek naar een kussen dat naadloos aansluit bij jouw slaapbehoeften? Een ergonomisch hoofdkussen kan de oplossing zijn die je zoekt. Dit type kussen is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van je hoofd en nek, waardoor je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om heerlijk tot rust te komen.

Materiaal en vulling: comfort en ondersteuning
Het comfort van een kussen begint bij de vulling. De vulling van het ergonomische hoofdkussen is gemaakt van 100% traagschuim, ook bekend als memory foam. Dit materiaal heeft een unieke eigenschap: het wordt zacht door jouw lichaamswarmte en vormt zich vervolgens naar de contouren van jouw nek en hoofd. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning en helpt je om een ontspannen slaaphouding te vinden en te behouden.

De tijk, ofwel de buitenhoes van het kussen, is vervaardigd uit 100% Jacquard Geweven Katoen. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en het vermogen om vocht goed te absorberen, wat bijdraagt aan een fris en hygiënisch slaapklimaat.

Anti-allergisch: een gezonde slaapomgeving
Voor mensen met allergieën is het ergonomische hoofdkussen een uitkomst. De holle vezels van het kussen vormen een ongunstige voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën, waardoor deze minder snel zullen voorkomen in het kussen. Dit maakt het kussen anti-allergisch en zorgt voor een gezondere slaapomgeving.

Slaaphouding: geschikt voor iedereen
Ongeacht je favoriete slaaphouding, het ergonomische hoofdkussen is geschikt voor zijslapers, rugslapers én buikslapers. Het kussen is gevuld met 600 gram memoryfoam, wat ervoor zorgt dat je nek en rug gedurende de nacht in een rechte lijn blijven. Dit kan bijdragen aan het verminderen van nek- en rugklachten.

Onderhoud: frisheid en duurzaamheid
Om de kwaliteit en frisheid van het hoofdkussen te behouden, is het aan te raden om het kussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten. Mocht het nodig zijn, dan kan de tijk van het kussen gewassen worden in de wasmachine op een temperatuur van maximaal 40°C. Let op: gebruik hiervoor een ruime wasmachine om de kwaliteit van de tijk te waarborgen.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal vulling Traagschuim
Materiaal tijk Jacquard geweven katoen
Maat 41,5 x 56 x 12 cm
Slaaphouding Zijslaper, rugslaper en buikslaper
Stevigheid Medium
Vulgewicht 600 gram
Eigenschap Anti-allergisch, anti-huisstofmijt, ondersteunend
Anti-allergisch Ja
Anti-huisstofmijt Ja
Ritssluiting Nee
Wasvoorschrift Wasbaar op 40°C
Geschikt voor droger Ja, het gehele kussen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (24)

Ideale kussen
Heel goed kussen, niet te hard, noch te zacht. Helpt bij nek en schouder pijn. Klantenservice is ook top en snelle levering.

Soumia

Kussen
Ik ben nog aan het wennen, beetje onhandig met slapen, zijligging en dan rugslapen, kussen omdraaien... maar.... slaapt wel lekker, beetje hard nog, maar dat gaat vast nog veranderen.

Agnes

Een aanrader!
Het is een klein kussen, maar daardoor goed mee te nemen op vakantie. Het kussen is ook koeler dan een groot kussen. De hoes is echter 95% polyester en 5 % katoen en niet geheel katoen zoals in de omschrijving. Een aanrader voor zijslapers, ik heb geen nekpijn meer. De vermelde specificaties kloppen echter niet, het kussen is kleiner dan de vermelde maten en er zit wel een rits in de hoes en het kussen kan natuurlijk niet in de droger, zelfs de hoes zou ik daar niet in doen, dan kan het krimpen. Ik ben blij met het kussen.

Yvonne

Ergonomisch kussen
Prima kussens mijn man en ik slapen er perfect op vanaf de eerste nacht ideaal voor rug of zij of Buikslapers een aanrader voor iedereen zowel voor nek of schouder of rug problemen

Sandra

Prima kussen
Aan dit kussen moet je enorm wennen! Maar al na 1 nacht sla ook en werd ik zonder hoofdpijn en nekpijn wakker. Dus ik heb doorgezet. Na 3 weken sliep ik 3 nachten un ernbhitel, was dut kussen vergeten! Nou..ik ga nergens meer heen zonder, gelukkig is het niet zo groot. Maar mijn man vind het iets te laag dus heeft er een dun kussen onder. Hij heeft een ernstige whiplash en het kussen slaapt voor hem igg beter als zn oude, klachten werden daar na een nacht slapen erger van. En dat is op dit kussen igg niet. Hopelijk wordt het nog beter.

Els

Minder comfortabel, maar minder nekklachten
Ik houd van zachte kussen en ik sliep de eerste nachten dan ook niet goed op dit kussen. Ik werd vaak wakker ‘s nachts, maar dat gebeurt nu bijna niet meer. Ik had hele erge nekklachten en deze zijn aanzienlijk minder geworden. Ook snurk ik bijna niet meer sinds ik dit kussen gebruik. In ben er erg blij mee!

Michelle

Top
Je moet er even aan wennen, lijkt hard, maar het ligt heerlijk, vooral héél goed bij rugslapen. Nu helemaal geen nekklachten meer. Super aanrader dit.

Diana

Nekklachten vrij
De bezorging duurde langer maar na 1 keer gebruik waren mijn nekklachten al zoveel minder. Gebruik nu ruim een week en het is de eerste twee dagen wennen maar daarna wil je niks anders meer. Of je nu op je rug of zij ligt, je nek is goed ondersteund. Ik raad het zeker aan.

Maria

Prima kussen
Kussen ligt prima, is eerst wel een beetje wennen als je normaal op hogere kussens ligt. Ik vind het zelf ook fijner om wat hoger te liggen dus doe ik een klein kussen onder deze om hem iets op te hogen. Als je last hebt van nekklachten zoals ik dan is dit heerlijk. Ben zelfs een nacht op dit kussen gaan slapen toen ik al last had van een stijve nek en toen ik wakker werd was bijna alle pijn weg. Kortom, erg blij met de aankoop en ook nog relatief goedkoop voor een ergonomisch kussen.

Ricardo

Wereldkussen
Even wennen maar slaap weer heerlijk

Karin

DE Beste hoofdkussen tegen nekklachten
Beste hoofdkussen tegen nekklachten, ik wordt wakker zonder hoofdpijn!

VA

Ik slaap weer door
Na veel kussens te hebben uitgeprobeerd, ben ik bij dit kussen terecht gekomen. Ik ben er erg blij mee, sinds lange tijd slaap ik weer in 1 keer door. Heerlijk!

Renée

Kussen
Il vind erg hard kan niet zo goed aan wennen ik vind niet lekker liggen Telkens wakker er van Vind erg jammer Had goede hoop

Will

Top kussen
Heerlijk kussen, ondersteunt de nek goed. Veel minder spanning op de spieren hierdoor minder pijn. Draai ook veel minder. Rug en zij slapers worden hier blij van.

Claudia

Relaxt ontwaken
Eerst wat onwennig maar geef m een kans! Al snel voel je dat je een betere houding hebt en fijner slaapt. En dus meer levensvreugde de volgende dag!

Saskia

Dhr
Heerlijk kussen, minder vaak wakker en ondersteund de nek voldoende

Willem

Heerlijk slapen
Na lang zoeken eindelijk een kussen gevonden waarmee ik heerlijk slaap. Geen nek en schouder pijn meer bij het wakker worden. Mijn man wou er ook eentje en ik heb de indruk dat het ook helpt tegen (luid) snurken?

Nathalie

DOORSLAPER!
Eindelijk slaap ik weer de hele nacht door! Weg is de nekpijn en de stijve spieren.Ik moest even wennen omdat dit geen zacht kussen is maar een vormvaste ondersteuning geeft,waardoor ik goed lig en nooit meer hoef te draaien en te zoeken naar een goede houding om de nacht door te komen. geweldig echt een hele verbetering,had ik eerder moeten doen!

AS

Een aanrader!!
Na verschillende kussens geprobeerd te hebben heb ik eindelijk de geschikte kussen gevonden. Ik kwam bijna altijd wakker met nek/schouder klachten, met deze kussen heb ik daar geen last meer van, een aanrader...!!!

Stefaan

1 nachtje en je bent verkocht
Er liggen al 7 kussens op de afgekeurde stapel. Al een tijd last van nek en vooral schouders, ik heb in geen jaren zo lekker geslapen als op dit kussen. Echt een aanrader

T.

Heerlijk kussen
Het ergonomische kussen is even wennen, maar daarna wil je niet anders meer. Heb mijn vader ook een kussen gegeven en die heeft heerlijk geslapen.

Mariëlle

Verrassend!
In eerste instantie dacht ik dat het kussen veel te hard zou zijn, maar hij ligt erg comfortabel. Werkt ook erg goed tegen snurken

Yvonne

Ergonomisch hoofdkussen
Top kussen. Ideaal voor de beste nekondersteuning

Marina

Heerlijk kussen
Dit is een mooi en kwalitatief zeer goed kussen voor een mooie prijs. Ik ben er erg blij mee. Top.

Onno

    Laatst bekeken producten