Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Katoenen Topper Hoeslaken - Creme

(7)
Materiaal
Katoen
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Variant
Aantal

17,99

36,99 adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Katoenen Topper Hoeslaken - Creme

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate geschikt materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen goed en is het vochtregulerend.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gemaakt en na een keer wassen zullen ze perfect om je topmatras passen.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een perfecte pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor perfect op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal geschikt voor een topmatrassen tot 7 cm hoog. 

De duurzame en stevige stof is makkelijk in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit topper hoeslaken! 

Dreamhouse Bedding
Dreamhouse Bedding is de specialist in luxe, het is een merk waarmee je kiest voor pure warmte en ontspanning. Je kunt er heerlijk onder in slaap vallen, terwijl de slaapkamer er tevens bijzonder stijlvol uitziet op het moment dat je er geen gebruik van maakt. Dreamhouse Bedding heeft als merk een uitstekende naam neer weten te zetten en zorgt er met de mooie ontwerpen en de materialen van goede kwaliteit voor dat het in de slaapkamer een goede keuze vormt.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal Katoen
Kwaliteit 100 gram
Hoekhoogte 10 cm
Matrashoogte 7 cm
Elastieken rand rondom Ja
Strijkvrij Ja
Wasvoorschrift Wasbaar op 40°C
Geschikt voor droger Ja, lage stand
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (7)

Fijn hoeslaken
Slaapt heerlijk, zit goed. Altijd op zoek naar een extra lang hoeslaken eindelijk goede hoeslakens gevonden!

Edith

hoeslaken
Ik heb de hoeslaken een uur geleden uit de verpakking gehaald en in de wasmachine 40 graden zodat ik hem straks over onze nieuwe top dekmatras ik haal hem er net uit en er zit een grote winkelhaak in die kan ik dus zo in de clicko gooien. Ik lees onderstaand de goede reviews en ik heb waarschijnlijk een maandagochtend model. Jammer

Monica

goede service vanuit dekbeddiscounter!
De hoeslaken past perfect! op de label staat dat de hoeslaken op 60 graden moet worden gewassen, dat na een paar keer te doen had ik de probleem dat hij niet meer past en de hoeken van me topper omhoog stonden.. Eerst even de site gecheckt, daar staat dus 40 graden op. Toen de klantenservice gebeld, waarna ik een nieuwe hoeslaken opgestuurd heb gekregen na wat foto's te sturen van de hoeslaken om me topper heen. Deze past weer perfect, dus wel een top service als er iets aan de hand is. Kreeg de tip op 40 graden te wassen, alleen in de label staat wel weer 60 graden, lijkt me handig om ook te wijzigen naar 40 graden...

Teun

Topper hoeslaken
Heerlijk hoeslaken, blijft lekker koel. In het begin kan die wat te groot lijken maar na 1 keer wassen past die perfect. Zeker een aanrader met dit warme weer

Sharona

Verkoelende Topper Hoeslaken
Niet helemaal het juiste hoeslaken ontvangen en nu in afwachting van volgens mij het juiste laken. Een Romanette Luxe Topper Hoeslaken. Helemaal SUPER en snel geholpen door alle medewerkers van Dekbed Discounter!!! Zowel via de telefoon als via de chat!!! Bij mij kunnen jullie niet meer stuk ;-)

Peetje A.

Verkoelende hoeslaken
Een super fijn echt katoenen hoeslaken. Het slaapt echt heerlijk koel met het warme weer

Gea G.

Verkoelende hoeslaken
Super fijne hoeslaken .

Anja B.

    Laatst bekeken producten