Velvet kussens

Velvet kussens kopen en die sierlijk op bed of op de bank plaatsen? Mooi van kwaliteit en verkrijgbaar in alle kleuren die je kunt bedenken. In het kleine 40x40 of in een van de andere maten, altijd afgestemd op de manier waarop je er gebruik van wilt maken. Sierlijk op de bank en op het bed. Om lekker tegenaan te leunen of om het bed mee op te maken zoals in een luxe hotel.

Jij hebt de keuze uit een breed assortiment kussens en kussenslopen van velvet. Voor een stijlvolle en elegante look, verkrijgbaar in de kleur waar je naar op zoek bent. Ze staan ook wel bekend als fluwelen kussens, die heerlijk zacht aanvoelen en zorgen voor een elegante glans zodra het licht erop valt. Het is op die manier zowel een mooie als een heel comfortabele keuze voor in de woonkamer of de slaapkamer.

Bekijk alle kussens

Kussens van velvet in verschillende maten

De kussens van velvet in de verschillende maten maken het gemakkelijk om die te combineren. Op de bank, waar je er bovendien gebruik van kunt maken om er beter op te zitten. En op het bed, te combineren met de kussens in 60x70 waar je goed op kunt slapen. Bekijk de modellen in bijvoorbeeld 40x40, net als in 60x60, in 50x70, 50x35 en in 40x60. Op die manier maak je daarmee altijd een goede keuze, afhankelijk van hoe je de kussenslopen of de kussens van velvet wilt gaan gebruiken.

Kijk goed naar de accessoires in de woon- of slaapkamer, net als de kleur(en) die je op de muur gebruikt. Op die manier maak je een mooie keuze voor de velvet kussens en de slopen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en mooie maten. Combineer er verschillende voor een speels karakter of houd het bij één kleur en één maat om het bed daarmee zo stijlvol mogelijk op te kunnen maken.

Witte velvet kussenslopen, ook in andere materialen

Een van de witte velvet kussenslopen kopen of op zoek naar groen, blauw, zwart of rood? Je hebt de keuze uit een aantal verschillende kleuren, net als de diverse afmetingen. Voor een kussen van velvet voor op de bank of op het bed, net als wanneer je zoekt naar veren kussens Een heel fijn materiaal om goed op te kunnen slapen, naast de kussens die je gebruikt om het bed of de bank stijlvol vorm te geven. Ontdek ons complete assortiment met kussens, zodat je daarmee eenvoudig een goede keuze maakt.

Velvet kussens kopen

Een van de velvet kussens kopen? Een mooi materiaal met een fijne glans, waardoor de kleuren op een mooie manier uit zullen komen. Combineer meerdere kleuren en zorg voor een opvallend contrast of creëer juist een rustig geheel, dat goed past bij de kleuren van de ruimte.

Wij hebben de kussens van velvet uiteraard voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. We gaan er meteen voor je mee aan de slag. Bestel de maat en de kleur die je zoekt. Dankzij de snelle verzending kun je er snel gebruik van maken, om het bed mooi mee te decoreren of om de kussens op de bank te gebruiken.