Gebreide kussens

Gebreide kussens kopen om het bed mooi mee op te maken? Niets zo fijn als een bed vol met kussens. In diverse maten en allerlei mooie kleuren. Voor een warme sfeer in de slaapkamer, net als in een luxe hotel. Bijvoorbeeld op een boxspring of een ander bed, beschikbaar in een mooie stoere en robuuste uitvoering of met een meer fijne steek.

Je hebt online de keuze uit verschillende kussens van wol. Niet om ’s nachts op in slaap te vallen, maar wel om ervoor te zorgen dat je het bed op een stralende manier kunt opmaken. Combineer verschillende kleuren om een mooi contrast aan te brengen of zorg er in één van de kleuren voor dat er een oase van wit, groen of een andere kleur ontstaat. Twee mooie keuzes voor op het bed, waarmee je zelf naar hartenlust kunt combineren.

Bekijk alle kussens

Gebreide kussens in verschillende maten

De gebreide kussens en kussenslopen zijn er in verschillende maten. Het gaat namelijk steeds om de sloop van het kussen, waarvoor je gebruik kunt maken van de gebreide kleuren en ontwerpen. Gemaakt van goede kwaliteit wol, voor een sierlijke uitstraling om het bed op te maken. In de kleur die jij mooi vindt en op basis van een sierlijk materiaal dat warmte uitstraalt.

Zorg op het bed voor een mooi contrast en combineer de kleur van de wand of een van de andere accessoires die je in de slaapkamer hebt staan. In 40x40 zoals je daar ook op de bank gebruik van kunt maken. Of in 40x60 voor grotere kussens, net als in 50x35, in 50x70, in 60x60 en zelfs in het populaire 60x70 voor de kussens om op te slapen. Je kunt er op die manier alle kanten mee op, om het bed op te maken zoals je dat voor ogen hebt met de gebreide kussens.

Groene gebreide kussens, ook in andere kleuren

Een van de groene gebreide kussens kopen of op zoek naar kussenslopen in een andere kleur? Je hebt online de keuze uit een aantal mooie modellen, altijd zeer goed van kwaliteit. Lekker zacht en met een fijne warme uitstraling. Zodat je het bed daarmee overdag mooi op kunt maken. Creëer de uitstraling van een luxe hotel, maar dan gewoon bij jou in de slaapkamer.

Bekijk de verschillende kussens en kussenslopen van wol in de diverse afmetingen. Net als de velvet kussens of de rest van ons uitgebreide assortiment. Doe online inspiratie op met onze mooie kussens, waarmee je altijd een goede keuze maakt.

Online gebreide kussens bestellen

Je kunt de gebreide kussens en kussenslopen natuurlijk eenvoudig online kopen. Voor een kussen van wol of een sloop die je om een bestaande vulling kunt doen. Direct bij ons uit de eigen voorraad, waardoor je jouw bestelling snel bij jou aan de deur kunt verwachten. Snelle verzending van het kussen of de sloop die je zoekt. Om het bed mooi mee op te maken, in de kleur en de afmeting die je voor ogen hebt voor de gebreide kussens die je wilt bestellen. Bestel direct, dan gaan we er voor je mee aan de slag.