Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Anti-snurk kussens

Een anti snurk kussen kopen? De ergonomische vormgeving daarvan past de slaaphouding aan, waardoor het risico op snurken een stuk kleiner wordt. Fijn als je daar zelf last van hebt, maar minstens zo prettig voor je partner of voor anderen waar je regelmatig mee slaapt.

Met name rugslapers hebben last van snurken, waardoor het in dat geval een goed idee is om het kussen in een anti snurk uitvoering te bestellen. Beschikbaar in 60x70 en de andere populaire maten, net als op basis van de diverse materialen. Houd er verder rekening mee dat er verschillende vormen van snurken ontstaan, op basis waarvan je verschillende anti snurk kussens kunt kopen.

Bekijk alle kussens

Meer typen kussens naast anti snurk kussens?

Uiteraard heb je de keuze uit verschillende anti snurk kussens, net als andere ergonomische kussens. Verder kun je bijvoorbeeld gebruik maken van speciale buikslaap kussens. Slapen op je buik lijkt minder gezond te zijn dan op je zij of op je rug. Met een speciaal kussen zorg je er echter voor dat je toch zo goed mogelijk slaapt.

Het is daarom de moeite waard om de verschillende soorten kussens goed met elkaar te vergelijken. Voor een kussen tegen snurken om je partner cadeau te doen, of om daar zelf gebruik van te maken. Afgestemd op de manier waarop je snurkt, zodat je daar veel minder last van zal hebben.

Diverse materialen anti snurk kussens

Je hebt binnen de anti snurk kussens de keuze uit verschillende materialen. Afgestemd op de verschillende manieren van snurken:

  • Snurken door de keel

    De meeste mensen zijn keelsnurkers. Het snurken ontstaat vanwege een geblokkeerde luchtweg in het keelgebied. De spieren verslappen zich, waardoor de luchtweg geblokkeerd kan raken. De lucht moet zich verplaatsen door een nauwe opening. De trillingen die ontstaan veroorzaken het snurken. Een anti snurk kussen voorkomt die nauwe opening met een betere slaaphouding. Op die manier wordt het snurken minder of heb je daar zelfs helemaal geen last meer van.

  • Snurken door neus

    Daarnaast kun je snurken door de neus. Dat heeft vooral te maken met een scheef neustussenschot of een verstopte neus tijdens een verkoudheid. Het geforceerd ademhalen door de mond creëert meer druk op het keelgebied, waardoor je kunt gaan snurken. Houd er rekening mee dat een anti snurk kussen in dit geval geen oplossing biedt, maar dat je daar een neusspreider of neusspray voor nodig hebt. In dit geval kun je inspiratie opdoen met de andere soorten kussens die er beschikbaar zijn

Anti snurk kussens kopen

Een van de anti snurk kussens kopen en daarmee voorkomen dat je daar nog langer veel last van hebt? Bestel een kussen tegen het snurken. Ergonomisch vormgegeven, beschikbaar in diverse maten en materialen. Een kussen dat de slaaphouding op de juiste manier corrigeert, mits het de houding is die ertoe leidt dat je last hebt van snurken. Wij hebben de verschillende kussens voor je op voorraad. Bestel je online een kussen dat snurken tegengaat? Wij gaan er mee aan de slag en zorgen ervoor dat je die zo snel mogelijk in huis hebt.

Kees
Kan ik je helpen?