Real Madrid

Fan van Real Madrid en daar een dekbedovertrek van kopen? De ideale keuze om jouw bed mee op te maken, net als die van de kinderen. Zorg ervoor dat ze met hun favoriete ster naar bed kunnen gaan of dat je midden in het stadion wakker kan worden. De grootste ploeg op aarde, met een prijzenkast die uitpuilt door de bekers van de Champions League alleen al. Een club met een enorme historie, in het maagdelijk wit waarin ze het liefst spelen.

Slaap onder de eenpersoons Real Madrid dekbedovertrekken of de tweepersoons modellen. Je hebt de keuze uit verschillende maten en verschillende leuke prints. Voor een mooie dekbedovertrek van Real Madrid, net als van een aantal andere populaire voetbalclubs. Maak online je keuze uit de verschillende materialen en in de juiste maat, dan gaan wij er vanuit onze eigen voorraad voor je mee aan de slag.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Eenpersoons Real Madrid dekbedovertrekken en andere maten

Je kunt de Real Madrid dekbedovertrekken kopen in 140x200 voor een eenpersoonsbed, net als in de andere maten waarmee je jouw bed op kunt maken. Houd er rekening mee dat je de maat van je dekbed dient aan te houden, niet die van het matras waarop je slaapt. Doe dat ook voor de tweepersoons dekbedovertrekken van Real Madrid. De standaardmaat is daarmee 240x200, voor een bed van 160x200 of 180x200. Zorg er op die manier voor dat je heerlijk kunt slapen onder een dekbed met overtrek, waarmee je het bed bovendien mooi op kunt maken.

Je hebt verder de keuze uit een aantal verschillende materialen voor de overtrek. Zoek je naar een Real Madrid dekbedovertrek van katoen? Een fijn verkoelend materiaal, dankzij de open structuur. Synthetische materialen zoals polyester of microvezel zijn juist gesloten, waardoor ze goed werken als anti-allergie optie. Op die manier maken we het je graag gemakkelijk de juiste keuze te maken, net als voor katoen satijn of de mooie subtiele glans van flanel.

Real Madrid dekbedovertrekken, ook in kindermaat

De Real Madrid dekbedovertrekken zijn er in alle maten, zowel eenpersoons als tweepersoons. Kies een van de standaardmaten of de afwijkende maten, afhankelijk van de breedte van het dekbed dat je op het matras hebt liggen. En wil je gebruik maken van kindermaten? Maak bijvoorbeeld gebruik van 120x150, zodat je jouw kleine daar blij mee kunt maken.

Naast de overtrekken van Real Madrid heb je natuurlijk ook de keuze uit een aantal andere mooie teams. Zoals de overtrekken van Ajax, een populaire keuze in Nederland. Of doe online inspiratie op met alle dekbedovertrekken die er beschikbaar zijn, zodat je daar online een mooie keuze uit kunt maken.

Real Madrid dekbedovertrekken kopen

Een Real Madrid dekbedovertrek kopen? Wij hebben de verschillende overtrekken voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Bestel online, dan maak jij jouw bed binnenkort op met het stadion van Real Madrid of een van de spelers waar je zo van houdt.