Dekbedovertrek vlinder

Een dekbedovertrek van een vlinder kopen? Een mooie keuze, zowel voor jezelf als voor de kinderen. Maak van de slaapkamer een vlindertuin, waarin je heerlijk comfortabel en ontspannen in slaap kunt vallen. Leuke ontwerpen met daarop grote gekleurde vlinders, net als de meer subtiele modellen om er op een tijdloze manier je bed mee op te maken. Jij hebt de keuze uit een breed assortiment, waarvan we de verzending uit eigen voorraad snel voor je in orde kunnen maken.

Op die manier maak je altijd een goede keuze voor een van de vlinder dekbedovertrekken. Goed van kwaliteit, dankzij het gebruik van bijvoorbeeld katoen. Net als Egyptisch katoen en percale katoen, als je zoekt naar een nog betere kwaliteit. En heb je een anti-allergie overtrek nodig? Kies een vlinder dekbedovertrek in polyester en microvezel, zodat je profiteert van de gesloten structuur van die stoffen.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Eenpersoons vlinder dekbedovertrekken, ook verkrijgbaar in andere maten

Uiteraard kun je online een van de mooie eenpersoons dekbedovertrekken met een vlinder kopen. Goed geschikt om het bed van de kinderen mee op te maken en om daar zelf gebruik van te maken. Op een enkel bed of om voor twee losse dekens te zorgen, als jullie daar samen onder slapen. Gebruik in dit geval 140x200 als afmeting, om daar een eenpersoonsbed mee op te kunnen maken. En ga je liever voor een dekbedovertrek met een vlinder voor 2 personen? Gebruik dan 240x200, mits je deken die afmeting ook heeft natuurlijk.

We hebben de verschillende overtrekken voor je dekbed netjes voor je op voorraad. Dat betekent dat je die gewoon uit voorraad kunt bestellen, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan. Dat geldt voor de leuke modellen met vlinders, net als wanneer je zoekt naar een van de andere dieren. Op die manier maak je een mooie keuze voor op jouw bed, bijvoorbeeld als je graag slaapt onder een dekbedovertrek met een vlinder.

Vlinder dekbedovertrekken voor kinderen

De vlinder dekbedovertrekken zijn er voor volwassenen, net als voor kinderen. Ben je op zoek naar de kleinere maten en afmetingen? Wij bieden je online de keuze, waarbij je er bovendien voordelig gebruik van kunt maken. Scherpe prijzen, om het bed steeds op een andere manier op te maken. Om de kinderen mee te nemen naar een ware vlindertuin in hun slaapkamer of om ze te laten genieten van de uitstraling een geslaagde tuin.

Naast de vlinders zijn er natuurlijk ook andere dieren beschikbaar voor een dekbedovertrek, waarmee je zorgt voor een heel andere uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wolf op de overtrek Op die manier heb je de keuze uit een aantal verschillende overtrekken, onder andere met leuke dieren.

Vlinder dekbedovertrekken kopen

Je kunt online een van de vlinder dekbedovertrekken kopen. Wij gaan er na het plaatsen van je bestelling meteen voor je mee aan de slag. Dat betekent een snelle verzending naar jouw adres, om er het bed mee op te maken. Voor jezelf of om de kinderen daarmee te verrassen. Als een mooie keuze in de slaapkamer, waardoor je heerlijk in de omgeving van mooie vlinders in slaap kunt vallen en weer wakker kunt worden.