90x200 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 90x200 kopen? Beschikbaar in verschillende materialen en mooie stijlen, bijvoorbeeld dankzij de prints die je kunt kopen. In zwart en in wit, net als bijvoorbeeld in groen, geel, rood en in blauw. In allerlei leuke tinten, voor een mooi contrast in de slaapkamer of een opvallend vrolijke kleur waarmee je ervoor zorgt dat het een feestje wordt om te gaan slapen. Bekijk ons uitgebreide assortiment, zodat je een mooi 90x200 dekbedovertrek kunt kopen waar je meteen heerlijk onder kunt gaan slapen.

Let op: een dekbedovertrek kopen voor een matras met een breedte van 90cm? Houd er rekening mee dat deze overtrek daarvoor te smal zou zijn. Zowel het dekbed als de overtrek hebben een breedte nodig van 140cm, met een lengte van 200cm. Op die manier is er links en rechts voldoende overhang, om de warmte vast te houden, net bed mooi op te maken en ’s nachts vrij te kunnen bewegen.

Je kunt online de verschillende 90x200 dekbedovertrekken bekijken, waarmee je op je gemak inspiratie op kunt doen. In de diverse prints, net als op basis van mooie materialen. Bekijk bijvoorbeeld de modellen in verkoelend katoen, waarmee je tijdens het warme voorjaar en in de zomer voorkomt dat het te warm wordt in bed. Een fijn idee, terwijl flanel het heerlijk maakt om daar in de winter lekker warm onder te kruipen.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 90x200 met verschillende prints

De 90x200 dekbedovertrekken zijn er met verschillende opvallende prints. In een tijgerprint of met een stoere panter daarop, net als in een meer klassieke stijl of juist met een moderne knipoog. Zoek naar de overtrekken met tekst of een van de andere modellen, waarmee je het bed op een stralende manier kunt opmaken. Zoals in een luxe hotel, maar dan gewoon bij jou in de eigen slaapkamer.

Je kunt online de verschillende 90x200 dekbedovertrekken vergelijken, die we natuurlijk netjes voor je op voorraad hebben. Met een van de handige instopstroken, om het bed makkelijker op te kunnen maken en daar zo min mogelijk tijd aan te hoeven besteden.

90x200 dekbedovertrekken van satijn en diverse andere materialen

Op zoek naar de 90x200 dekbedovertrekken in satijn en in de andere materialen? Vergelijk katoen met bijvoorbeeld polyester en microvezel. Dat laatste is goed als je zoekt naar een anti-allergie keuze, dankzij de gesloten structuur. Veel minder last van allergieën, terwijl je met satijn zorgt voor een mooie subtiele glans over het bed dat je hebt opgemaakt.

En ben je daarnaast op zoek naar een zo groot mogelijke overtrek, om de meest royale bedden mee op te kunnen maken? Bekijk dan de exemplaren in 260x240, zodat je aan lengte en aan breedte in ieder geval niets tekort zal komen. Doe online inspiratie op voor iedere dekbedovertrek, om daar een goede keuze voor te maken.

90x200 dekbedovertrekken kopen

Je kunt online jouw 90x200 dekbedovertrek kopen, net als een van de modellen in de andere afmetingen. In alle prints en alle fijne materialen, altijd met hun eigen eigenschappen. Zoek je naar katoen, satijn of flanel? Maak online je keuze en bestel direct. Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je jouw bed daar na de snelle verzending meteen mooi mee op kunt maken.