70x150 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 70x150 kopen? Een kleine keuze voor op een babybed of een peuterbed. Om jouw kleine lekker onder de wol te kunnen stoppen, uiteraard beschikbaar in verschillende mooie stijlen en prints. Zorg daarmee voor de juiste kleuren in de rest van de slaapkamer. Of breng een bijzonder contrast aan, waarmee je ervoor zorgt dat het bed goed op zal vallen in de rest van het interieur.

Je hebt online de keuze uit mooie 70x150 dekbedovertrekken. In de diverse kleuren en prints, net als op basis van mooie materialen. Bekijk katoen voor een fijne verkoelende werking, net als het luxe flanel en de mooie subtiele glans van satijn. En ben je op zoek naar een anti-allergie overtrek op basis van polyester of microvezel? Wij zorgen er met de diverse materialen voor dat je eenvoudig de juiste dekbedovertrekken in 70x150 kunt kopen, die we vanuit onze eigen voorraad daarna snel naar jouw adres verzenden.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 70x150 met verschillende prints

Benieuwd naar de verschillende prints van de 70x150 dekbedovertrekken? Ontdek de mooie modellen uit onze nieuwe collectie. Of sla je slag met de goedkope overtrekken in 70x150 die je meteen kunt bestellen. Op die manier hoeft het niet duur te zijn om het bedje mooi op te maken. De ideale keuze voor jouw baby of peuter, zodat je in het ledikant zorgt voor een lekker zacht en warm materiaal dat er bovendien prachtig uitziet.

Je hebt zowel met een dekbedovertrek in 70x150 als een van de andere afmetingen de keuze uit een aantal verschillende instopstroken. Om de overtrek om het dekbed te doen door middel van een flessenhals of bijvoorbeeld de knoopsluiting. Beiden goede keuzes, waarmee je voorkomt dat het dekbed ‘eruit zal lopen’, zodat je daar niet steeds mee aan de slag hoeft.

70x150 dekbedovertrekken van satijn en diverse andere materialen

De 70x150 dekbedovertrekken zijn er in satijn en een aantal andere mooie materialen. Het satijn heeft een subtiele glans en zorgt daarmee automatisch voor een luxe keuze in een ledikant of een ander klein bedje. En ben je op zoek naar een fijne verkoelende werking? Dan is het de moeite waard om naar katoen te kijken. Katoen of de speciale uitvoeringen daarvan, in percale katoen of zelfs in Egyptisch katoen. De hoogst mogelijke kwaliteit, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Naast de dekbedovertrekken in 70x150 heb je natuurlijk de keuze uit een aantal andere afmetingen. Zoals in 60x80 60x80, voor de kleinste bedjes die je mooi op wilt maken om je kleine lekker in te kunnen stoppen. Doe online inspiratie op met alle dekbedovertrekken, zodat je niets over het hoofd ziet en je jouw bestelling kunt plaatsen.

Online 70x150 dekbedovertrekken bestellen

Online een van de dekbedovertrekken in 70x150 bestellen? Wij hebben de verschillende mooie modellen voor je op voorraad. Bekijk de goedkope keuzes bij ons uit de collectie, net als de nieuwe modellen in de verschillende luxe materialen. Heb je jouw keuze gemaakt? Zodra je bestelt gaan wij er voor je mee aan de slag. Dat betekent dat je de 70x150 dekbedovertrekken snel in huis hebt. Om het bedje van jouw kleine daarmee mooi op te maken en te zorgen voor een heerlijke nachtrust.