100x140 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 100x140 kopen? De ideale keuze op een kinderbed of een babybed. Houd rekening met de juiste breedte van de overtrekken, die je af kunt stemmen op die van je dekbed. Om het dekbed en de overtrek links en rechts over te laten hangen over het matras of het ledikant. Zo kun je jouw kleine lekker warm instoppen, terwijl er voldoende ruimte overblijft om vrij te kunnen bewegen.

Je kunt online de verschillende 100x140 dekbedovertrekken vergelijken. In de diverse mooie materialen, in een stijl die je aanspreekt en die past bij de rest van de kinderkamer of de babykamer. Op zoek naar roze, blauw of een van de andere mooie kleuren? Wij maken het je online graag gemakkelijk, natuurlijk gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Dat betekent dat we jouw bestelling zo snel mogelijk voor je in orde kunnen maken.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 100x140 in verschillende stijlen

De dekbedovertrek in 100x140 is er in een aantal verschillende stijlen. Op zoek naar zacht roze voor een mooie subtiele uitstraling? Of aan de andere kant op zoek naar een stoere keuze in blauw of een van de andere donkere kleuren? Wij maken het je graag gemakkelijk om inspiratie op te doen. Vanuit een breed assortiment, met daarin de goedkope 100x140 dekbedovertrekken en ook de mooie modellen bij ons uit de nieuwe collectie.

Op die manier maak je altijd een goede keuze, waarmee je het kinderbed of babybed gemakkelijk op kunt maken. Niet in de laatste plaats dankzij de instopstrook. Vergelijk de flessenhals met de knoopsluiting. Of zorg er met een aangestikte strook of een dubbel doorlopend model voor dat je daar goed mee uit de voeten kunt. De ideale keuze voor op ieder bed, dus let daar ook op als je voor jezelf nieuwe dekbedovertrekken koopt.

100x140 dekbedovertrekken van satijn en diverse andere materialen

De 100x140 dekbedovertrekken zijn er in verschillende materialen, zoals satijn voor een mooie subtiele glans. En aan de andere kant juist op zoek naar een lekker warm model van flanel of de verkoelende werking van katoen? Dankzij Egyptisch katoen en percale katoen kun je zelfs kiezen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Aan de materialen zal het op die manier niet liggen, ook als je specifiek zoekt naar de goedkope 100x140 dekbedovertrekken bij ons uit de collectie.

En voor een babybedje of ledikant op zoek naar een zo klein mogelijke afmeting? Bekijk dan ook de modellen in 70x150, zodat je alle opties online met elkaar kunt vergelijken. Doe inspiratie op met alle dekbedovertrekken die er beschikbaar zijn, om daarmee niets over het hoofd te zien.

Online 100x140 dekbedovertrekken bestellen

Online een 100x140 dekbedovertrek kopen? Wij maken het je graag gemakkelijk. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending meteen voor je in orde kunnen maken. Jij hebt jouw overtrek snel in huis, net als de dekbedden en andere producten die je kunt bestellen om jouw bed op te maken. Bestel direct, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.