180x220 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 180x220 kopen? Dat doe je eenvoudig online, vanuit ons uitgebreide assortiment. Met goedkope overtrekken voor jouw dekbed en de mooiste modellen uit onze nieuwe collectie. In katoen en in satijn, net als in flanel of een van de andere materialen. Anti-allergie dankzij de gesloten structuur of lekker warm om goed onder de wol te kunnen kruipen. Net waar je naar op zoek bent, uiteraard beschikbaar in diverse mooie stijlen.

Let op: een dekbedovertrek voor een bed of matras van 180x220 kopen? Kies dan voor een model met 240cm breedte. Zo hangt er links en rechts voldoende over, om het bed daarmee mooi op te maken. Bovendien houdt jouw dekbed met de overtrek dan de warmte vast en kun je daaronder vrij bewegen zolang je ligt te slapen.

De 180x220 dekbedovertrekken zijn geschikt voor extra lange bedden, dankzij de 220cm aan lengte. Met een breedte tot maximaal 120cm, zodat er links en rechts nog voldoende sprake is van overhang. Dat helpt de warmte vast te houden en zorgt ervoor dat je het bed er mooi mee op kunt maken. Dankzij de diverse mooie stijlen, en natuurlijk ook op basis van de mooie materialen die er beschikbaar zijn.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 180x220 in verschillende stijlen

Benieuwd naar de verschillende stijlen voor een dekbedovertrek in 180x220? Bekijk de klassieke en elegante modellen, bijvoorbeeld in zwart met wit. Net als in bruin en andere mooie kleuren. Voor een dekbedovertrek met tekst in deze maat of een van de effen modellen. In zwart en in wit, net als in de verschillende tinten van geel, rood, groen, blauw en de andere kleuren. Op die manier kies je eenvoudig voor een van de dekbedovertrekken in 180x220 die je aanspreekt.

En let bij de keuze voor een nieuwe overtrek ook op het type instopstrook. We maken het je graag gemakkelijk, bijvoorbeeld met de flessenhals of met de knoopsluiting. Net als met een dubbel doorlopende instopstrook, net als met modellen waarbij die is aangestikt. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om jouw bed op te maken met een 180x220 dekbedovertrek, die je in een aantal gevallen goedkoop bij ons in de aanbieding kunt kopen.

180x220 dekbedovertrekken van satijn en diverse andere materialen

De aanbiedingen gelden voor de 180x220 dekbedovertrekken in satijn, net als in katoen, polyester, microvezel of een van de andere materialen. Op zoek naar de zachtheid van flanel of met satijn zorgen voor de subtiele glans? Bekijk ook percale katoen of zelfs Egyptisch katoen, waarmee je kiest voor de beste kwaliteit die er beschikbaar is. Om jouw bed mooi mee op te maken, waardoor je waarschijnlijk niet meer kunt wachten om er lekker in te duiken.

En ben je ook voor een kinder- of babybed op zoek naar een mooie overtrek? Bekijk de modellen in 100x140, zodat je daar eenvoudig een goede keuze voor maakt. Wij maken het je online graag gemakkelijk om inspiratie op te doen met alle dekbedovertrekken die er beschikbaar zijn.

180x220 dekbedovertrekken kopen

Je kunt jouw dekbedovertrek in 180x220 online kopen, net als de andere maten die je nodig hebt om de bedden thuis op te maken. Wij hebben de modellen op voorraad, zodat we de verzending snel voor je in orde kunnen maken. Bestel online, dan gaan wij voor je aan de slag met jouw 180x220 dekbedovertrekken in jouw favoriete materiaal.