180x200 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 180x200 kopen? Beschikbaar met verschillende mooie prints, uiteraard in de diverse materialen. Bekijk de goedkope 180x200 dekbedovertrekken, net als de modellen uit de nieuwe collectie om jouw bed daarmee heel stijlvol op te maken. Zoals in een luxe hotel, waardoor het heerlijk wordt om onder de wol te kruipen en je het liefst iedere avond iets eerder naar bed zou gaan.

Let op: een dekbedovertrek nodig op een bed van 180x200? Houd er rekening mee dat je daar een groter model voor nodig hebt, in de maat van het ideale dekbed. De beste keuze op een matras is 240x200. Op die manier heb je de juiste lengte, met voldoende breedte om links en rechts voor 30cm overhang te zorgen.

Je kunt online de dekbedovertrekken in 180x200 bestellen. In de verschillende materialen en met een instopstrook zoals je daar graag gebruik van wilt maken. Bekijk de dubbel doorlopende modellen, net als de aangestikte stroken, de flessenhalzen en de knoopsluitingen. Vergelijk de verschillende stroken en maak daaruit je keuze, waardoor je het bed voortaan gemakkelijk op kunt maken.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 180x200 met verschillende prints

De dekbedovertrekken in 180x200 zijn er met allerlei verschillende prints. Op zoek naar een stoere tijgerprint, een meer subtiele verschijning of een klassieke keuze in een mooi oud lettertype? Dankzij de diverse modellen in onze uitgebreide collectie maak je online de keuze voor het model dat je zoekt. Met heel goedkope 180x200 dekbedovertrekken en luxe modellen bij ons uit de nieuwe collectie. Altijd uit eigen voorraad, zodat we de verzending daarvan snel voor je in orde kunnen maken.

Ontdek de verschillende prints en natuurlijk ook de effen kleuren. Zoals zwart en wit, net als groen, blauw, rood of geel in een van de mooie tinten. In een rustige kleur die balans en evenwicht brengt in de slaapkamer. Of met meer opvallende kleuren, zodat je jouw bed lekker vrolijk op kunt maken en het haast een feestje wordt om te gaan slapen. Jij kiest, dankzij ons brede assortiment met alle prints en kleuren voor jouw overtrek.

Flanellen 180x200 dekbedovertrekken en andere materialen

Op zoek naar mooie 180x200 dekbedovertrekken in flanel of een van de andere materialen? Heerlijk zacht, of met de verkoelende werking van het katoen. En anti-allergisch als je gebruik maakt van polyester en microvezel. Een materiaal met een gesloten structuur, waardoor je veel minder last zal hebben van stof en huisstofmijt. Op die manier kun je er alle kanten mee op, net als in de andere afmetingen die er beschikbaar zijn.

Bekijk ook de dekbedovertrekken in 90x200 en voor de eenpersoonsbedden. Doe online inspiratie op met iedere dekbedovertrek die er beschikbaar is. Zodat je daar online een goede keuze voor maakt, waarna wij de verzending naar jouw adres snel voor je in orde maken.

Online 180x200 dekbedovertrekken bestellen

Online een dekbedovertrek in 180x200 bestellen? Je kunt online de mooie nieuwe modellen kopen, net als de goedkope overtrekken bij ons in de aanbieding. Bestel meteen online en bekijk ook de dekbedden en de rest van ons assortiment. Wij gaan er vanuit voorraad voor je mee aan de slag, zodat je jouw bed er snel mee kunt opmaken om heerlijk onder de wol te kruipen.