160x220 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 160x220 kopen? Beschikbaar in verschillende stijlen, bij ons uit de uitgebreide collectie. Maak een keuze uit de diverse mooie kleuren, uiteraard op basis van het materiaal waar je graag onder slaapt. Op zoek naar de verkoelende werking van katoen of zorgen voor een anti allergie overtrek met polyester en microvezel? Twee van de mogelijke keuzes, naast de andere materialen die je online kunt bestellen.

Let op: zoek je naar een dekbedovertrek voor een bed of matras met de afmetingen 160x220? Dan zijn deze modellen helaas niet geschikt. Met 160cm breedte is de overtrek geschikt voor een matras of bed tot een breedte van circa 100cm. Op die manier hangt het dekbed met de overtrek links en rechts voldoende over, om de warmte vast te houden en ’s nachts vrij te kunnen bewegen.

Je hebt de keuze uit een aantal mooie stijlen, voor een van de 160x220 dekbedovertrekken. Goedkoop beschikbaar bij ons in de aanbieding, net als heel luxe uit de nieuwe collectie. In flanel en in satijn, net als in een aantal andere materialen. Tot aan percale katoen of zelfs Egyptisch katoen, voor een keuze voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Maak het bed op zoals in een luxe hotel, maar dan gewoon bij jou in de slaapkamer.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 160x220 in verschillende stijlen

De dekbedovertrekken in 160x220 zijn er in verschillende stijlen, zodat je daar een keuze uit kunt maken voor bij jou in de slaapkamer. Bekijk de zwarte, bruine en andere donkere kleuren, net als wit of een van de andere lichte kleuren. Met daarop tekst of een bijzonder patroon, zodat je het bed daarmee mooi kunt opmaken. En liever in een van de effen kleuren? Zowel rood, blauw, groen, geel en de andere kleuren zijn beschikbaar in zowel de lichte als de meer krachtige tinten.

Bekijk de diverse materialen en de mooie stijlen, zodat je jouw bed mooi op kunt maken met een dekbedovertrek in 160x220. Gewoon bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Met een handige knoopsluiting of een flessenhals. Net als met een van de andere instopstroken, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken.

Flanellen 160x220 dekbedovertrekken en andere materialen

De flanellen 160x220 dekbedovertrekken en andere materialen kun je eenvoudig online bestellen. Lekker verkoelend dankzij het gebruik van katoen. Of anti-allergie met polyester en microvezel. De ideale keuze om minder last te hebben van je allergieën. Terwijl satijn ondertussen bijvoorbeeld zorgt voor een mooie subtiele glans over het opgemaakte bed.

Bekijk deze modellen, net als de dekbedovertrekken in bijvoorbeeld 180x220 en de andere afmetingen die er beschikbaar zijn. Om online inspiratie op te doen, met alle dekbedovertrekken die je kunt bestellen.

Online 160x220 dekbedovertrekken bestellen

Online een dekbedovertrek in 160x220 kopen? Wij maken het je graag gemakkelijk, vooral dankzij de snelle verzending uit onze eigen voorraad. Op die manier heb je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis, zodat je jouw bed daarmee meteen mooi op kunt maken. Bestel online de dekbedovertrekken in 160x220 en een bijpassend dekbed of andere producten bij ons uit het brede assortiment. We gaan er mee aan de slag, voor een snelle verzending naar jouw adres.