160x200 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 160x200 kopen? Een fijne en mooie keuze, dankzij de mooie materialen die er beschikbaar zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment, met goedkope overtrekken en luxe modellen om jouw dekbed mooi mee op te maken. Voor een heerlijk bed om comfortabel in slaap te vallen, dankzij de verkoelende of juist lekker warme materialen voor de verschillende 160x200 dekbedovertrekken.

Let op: houd er rekening mee dat deze afmeting geschikt is voor een matras van circa 100x200cm. Heb je een matras van 160x200cm? Gebruik dan een 240x200cm overtrek en dekbed met die grote maat.

Dankzij de verschillende stijlen kun je het bed opmaken zoals je dat zelf voor ogen heeft. Heel strak en mooi vormgegeven, bijvoorbeeld met de verschillende effen kleuren die er beschikbaar zijn. En aan de andere kant op zoek naar een mooi patroon of een meer opvallend ontwerp? Met de verschillende dekbedovertrekken in 160x200 maak je eenvoudig een goede keuze. Direct bij ons uit eigen voorraad, voor een snelle verzending naar jouw adres.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 160x200 in verschillende stijlen

De diverse stijlen zorgen voor een aantal goedkope 160x200 dekbedovertrekken, net als mooie modellen uit onze nieuwe collectie. Bijvoorbeeld heerlijk verkoelend, dankzij het gebruik van katoen of Egyptisch katoen. Dat materiaal ademt, dankzij de open structuur daarvan. Het grote voordeel daarvan is dat het in het warme voorjaar en de zomer niet snel te warm wordt in bed, terwijl je wel heerlijk ‘onder de wol’ kunt kruipen.

En ben je op zoek naar een van de andere stijlen? Je kunt online inspiratie opdoen voor een dekbedovertrek in 160x200. De ideale maat voor een breed eenpersoonsbed, waarmee je links en rechts zorgt voor voldoende overhang. Dat helpt precies genoeg warmte vast te houden en biedt je ’s nachts voldoende ruimte om vrij te bewegen.

160x200 dekbedovertrekken van satijn en diverse andere materialen

De 160x200 dekbedovertrekken zijn er onder ander een satijn. Een fijn en mooi materiaal, niet in de laatste plaats dankzij de subtiele glans. Maak jouw bed er mooi mee op en zorg daarmee voor de uitstraling van een luxe hotel. Gewoon bij jou in de slaapkamer. Met een aangestikte, een dubbel doorlopende of een andere instopstrook. Met een flessenhals of met een knoopsluiting, zodat je de keuze hebt uit verschillende handige modellen.

En daarnaast op zoek naar overtrekken voor de dekbedden van kinderbedden? Bekijk de modellen in 100x135 en de andere afmetingen die er beschikbaar zijn. Doe online inspiratie op met alle dekbedovertrekken, zodat je niets over hoofd ziet en online eenvoudig een goede keuze kunt maken.

Online 160x200 dekbedovertrekken bestellen

Online een van de 160x200 dekbedovertrekken bestellen? Wij maken het je graag gemakkelijk. In katoen en in satijn, net als in flanel of bijvoorbeeld in microvezel en polyester. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, terwijl je daar goedkoop gebruik van kunt maken. Gewoon vanuit onze eigen voorraad, voor standaard een snelle verzending naar jouw adres. We gaan meteen met je bestelling aan de slag, zodat je daar niet lang op hoeft te wachten. Bestel online jouw dekbedovertrek in 160x200, zodat je jouw bed daar daarna zo snel mogelijk mee op kunt maken en heerlijk onder de wol kunt kruipen.