100x135 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 100x135 kopen? De ideale keuze op een babybed of een peuterbed. Een fijne maat voor kinderen, waar ze heerlijk onder kunnen slapen. Geschikt voor een matras tot 60cm breed en met een lengte van circa 135cm. Op die manier is er voldoende lengte beschikbaar en zorg je in de breedte voor voldoende overhang. Met name dat laatste is belangrijk, omdat het de warmte vasthoudt en ervoor zorgt dat je kleine zich in bed vrij kan bewegen.

Je hebt online de keuze uit diverse 100x135 dekbedovertrekken. In allerlei verschillende stijlen, zowel heel goedkoop als duurder op basis van de meer luxe materialen. Bijvoorbeeld in Egyptisch katoen, waarmee je kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Op zoek naar de verkoelende werking van katoen of ga je liever voor mooi satijn of flanel? Wij maken het je online graag gemakkelijk, met de brede keuze vanuit ons uitgebreide assortiment.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 100x135 met verschillende prints

De dekbedovertrekken in 100x135 zijn er met allerlei verschillende prints. Blader er samen met je kleine doorheen of zorg voor een leuke verrassing voor de kinderen. Met opvallende kleuren zoals rood en blauw, net als in groen, geel of een van de andere kleuren. Tot aan zwart en wit, waarmee je automatisch zorgt voor een meer stijlvolle keuze. De 100x135 dekbedovertrekken zijn er in katoen, satijn en andere materialen, waardoor je de prints en kleuren kunt combineren met de fijne eigenschappen waar je naar zoekt.

En let ondertussen bijvoorbeeld op de instopstrook die aan de overtrekken zit. Maak je graag gebruik van een knoopsluiting of een flessenhals? Daarnaast zijn er nog een paar andere uitvoeringen beschikbaar, om het bed voor de kinderen gemakkelijk op te maken. Ideaal om het peuterbed of babybed mee op te maken, door gebruik te maken van de 100x135 dekbedovertrekken en een dekbed in dezelfde afmetingen.

100x135 dekbedovertrekken van satijn en diverse andere materialen

Bestel online een van de dekbedovertrekken in 100x135, bijvoorbeeld in satijn. Een mooi materiaal van goede kwaliteit, dankzij de bijzondere weving hiervan. Dat leidt tot een subtiele glans, zodat je het kinder- of peuterbed daarmee op een luxe manier kunt opmaken. Zelfs met een aantal goedkope dekbedovertrekken in 100x135, dankzij de aanbiedingen die online beschikbaar zijn vanuit ons brede assortiment.

En bekijk de modellen in andere maten, zodat je daar bijvoorbeeld ook op je eigen bed gebruik van kunt maken. Zoek je bijvoorbeeld naar 180x200 overtrekken of geschikte modellen voor een matras in die maat? We maken het je graag gemakkelijk. Doe online inspiratie op met alle dekbedovertrekken die er beschikbaar zijn. Zodat je niets over het hoofd zal zien en het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Online 100x135 dekbedovertrekken bestellen

Online een van de 100x135 dekbedovertrekken bestellen? Wij maken het je graag gemakkelijk. Bestel er meteen een dekbed of zelfs een matras in een kleinere maat voor de kinderen bij. Eenvoudig online, direct bij ons uit de eigen voorraad en daardoor zo snel mogelijk klaar voor de verzending. Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je zowel de dekbedovertrek in 100x135 als de andere producten vlot in huis hebt. Om het bed van je kleine daar op een mooie manier mee op te maken, zodat hij of zij daar heerlijk onder kan slapen.