Boxspring met of zonder hoofdbord?

Boxspring met of zonder hoofdbord gezocht? Het bed heeft traditionele een hoofdbord. Ideaal om tegenaan te leunen als je nog een boek wilt lezen of even televisie kunt kijken. En bovendien een mooie keuze voor de traditionele uitstraling van het bed.

Aan de andere kant zijn er ook boxsprings zonder hoofdbord beschikbaar. Ze zorgen voor een meer moderne uitstraling, bijvoorbeeld goed geschikt in een slaapkamer die je een natuurlijk interieur mee wilt geven. Je hebt meer vrijheid op de wand achter het bed, bijvoorbeeld om daar een plank te bevestigen of om er juist helemaal niets mee te doen.

De voordelen van een boxspring hoofdbord

Een boxspring hoofdbord biedt een paar belangrijke voordelen. Het zorgt voor de traditionele uitstraling van een bed, waarbij de kant waar je met je hoofd slaapt een stuk hoger is dan de kant voor het voeteneinde. Het zorgt voor een silhouet zoals we dat gewend zijn, waarbij je de kussens natuurlijk omhoog neer kunt zetten tegen het hoofdbord. Het is de makkelijkste manier om meerdere kussens te plaatsen, bijvoorbeeld als je het bed niet tegen de wand hebt staan.

Bovendien is het hoofdbord van een boxspring goed geschikt om lekker tegenaan te gaan zitten, net als bij andere bedden die hiervan zijn voorzien. Je kunt er makkelijk tegenaan leunen, bijvoorbeeld om TV te kijken, om nog even te lezen of de laatste berichten op social media te checken.

Boxspring met hoofdbord of niet?

Twijfel je over een boxspring met of zonder hoofdbord? De meer moderne modellen hebben niet langer standaard een hoofdbord. Het zorgt voor een meer moderne uitstraling en helpt bovendien stof te voorkomen, omdat dit nergens in kan trekken of op kan vallen. Het is op die manier de moeite waard om goed na te denken over de samenstelling van jouw bed. In sommige gevallen is een boxspring zonder hoofdbord de mooiste en meest praktische keuze.

Koop of lease een boxspring bij Dekbed-Discounter

Je kunt online een boxspring kopen. Daarbij heb je natuurlijk de keuze uit een aantal handige opties. Het gaat bijvoorbeeld om het hoofdbord, maar ook om een handige anti-slipmat die je kunt gebruiken als jouw topper verschuift.

Onze boxsprings zijn beschikbaar voor koop, net als op basis van lease. Ontdek de modellen met of zonder hoofdbord, waar je voor een heel scherpe prijs per maand heerlijk op kunt slapen. Of kom naar onze showroom, waar je zelf kunt zien of een model met een hoofdbord of zonder hoofdbord voor jou de beste keuze is.

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!